Crossroads: Labor Pains of a New Worldview

Crossroads: Labor Pains of a New Worldview is een documentaire die de diepten van de huidige menselijke conditie wil verkennen en de opkomst van een wereldbeeld dat onze wereld kan herscheppen van binnen naar buiten.
Inzichten en bevindingen uit de biologie, psychologie, netwerk wetenschap, systemen wetenschap, het bedrijfsleven, cultuur en media, de film onthult de innerlijke werking van de menselijke ervaring in de 21e eeuw, en daagt de kijkers uit om uit de doos te stappen van de eigen veronderstellingen over wie we werkelijk zijn, en waarom we doen wat we doen.
Crossroads plaatst de huidige sociale onrust, natuurrampen en economische mislukkingen in een evolutionaire context. Het verlicht de weg naar een geïntegreerd wereldbeeld, en graaft zich een weg door de kracht van sociale netwerken naar de voorgrond van onze persoonlijke en collectieve bewustzijn.
Een verfrissende reality check voor alle kijkers en een oproep voor mensen die drager zijn van de inspiratie van een opkomende wereldbeeld.
Wetenschappers en denkers te zien in Crossroads zijn onder andere: Amit Goswami, Neale Donald Walsch, Elisabet Sahtouris, Bruce Lipton, Peter Joseph, Caroline A. Miller, Nicholas Christakis, James Fowler, Michael Laitman, Ervin Laszlo, Dean Radin, Dave Sherman, Annie Leonard, Jairon G. Cuesta, en John St. Augustine.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=5n1p9P5ee3c
[tab:Trailer]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=ooXAuHgXod4
[tab:END]

[divider/]