Documentaire De Nieuwe Wildernis krijgt een 'vervolg'

De documentaire de Nieuwe Wildernis was in Nederland een geweldig succes en dat is in het buitenland ook niet onopgemerkt gebleven. De Oostvaardersplassen gaan namelijk een belangrijke rol spelen in een nieuwe documentaire van de makers van de internationale documentaire hits als Oceans en Microcosmos.

Documentaire Nieuwe Wildernis krijgt een 'vervolg'

[divider /]

[onethird]
[viceadd300x250]
[/onethird] [twothirds_last]

[inleidingnieuws] De documentaire de Nieuwe Wildernis was in Nederland een geweldig succes en dat is in het buitenland ook niet onopgemerkt gebleven. De Oostvaardersplassen gaan namelijk een belangrijke rol spelen in een nieuwe documentaire van de makers van de internationale documentaire hits als Oceans en Microcosmos. [/inleidingnieuws]

De producenten van deze docu’s, Jacques Perrin en Jacques Cluzaud, werken momenteel aan een nieuwe documentaire over de wilde dieren van het Europese continent, waarin naast beren, elanden, wolven en lynxen ook de konikpaarden van de Oostvaardersplassen te zien zullen zijn.

Jacques Perrin en Jacques Cluzaud reizen dit najaar af naar de Oostvaardersplassen om opnames te maken van de wilde konikpaarden die te vinden zijn in het prachtige natuurgebied tussen Almere en Lelystad. De documentaire komt naar alle waarschijnlijkheid in 2015 in de Nederlandse bioscopen onder de titel De Europese Wildernis.

Bron Foto: ‘Konik-etalage1‘, gemaakt door Tmtriumph, CC BY-SA 3.0
[/twothirds_last]

[divider /]