Inside Time

Stephen Reid was ooit een berucht lid van de “Stopwatch Gang” die bekend stonden voor het beroven van luchthavens en met name banken. Met zijn drieën beroofden ze bijna honderd banken in Canada en Amerika met een totale buit van ruim 11 miljoen. De bende zijn grootste resultaat werd behaald toen ze de ‘Bank of America’ in San Diego beroofden in 1980, in een paar minuten tijd waren ze ruim 210.000 euro rijker!
Ze werden de “Stopwatch Gang” genoemd omdat voordat de bende een overval pleegde Reid altijd eerst de boel ging verkennen, hij ging dan de bank binnen, ging op een bankje zitten en bleef zo urenlang alles observeren. Tijdens de overval zelf droeg hij ook altijd een stopwatch om zijn nek, ook al gebruikte hij die bijna nooit omdat hij bijna altijd kon vertrouwen op zijn biologische klok. De echte reden dat Reid zo geobsedeerd was door de tijd lag stamde echter uit zijn kindertijd toen hij op elfjarige leeftijd seksueel misbruikt werd door juist de mannen die hem hadden moeten beschermen. Dit had zo’n impact dat het zijn hele besef van tijd veranderde en pad van drugs en criminaliteit belande.
Nadat hij meerder keren uit de gevangenis is ontsnapt en weer gepakt werd vind Stephen echter de definitie van “ontsnapping”: tijdelijke verlichting van omstandigheden. Dit besef veranderd voor hem zijn hele kijk op het leven en voor het eerst in zijn leven kan hij zijn verleden accepteren.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]

[tab:Trailer]
      
Geen trailer beschikbaar
[tab:END]

[divider/]