Sexy Money Documentaire Trailer 2014

In een poging de armoede in eigen land te ontvluchten, kwamen de afgelopen jaren steeds meer Nigeriaanse vrouwen in Europa in de prostitutie terecht. De droom van het paradijs is voor de meeste vrouwen uitgedraaid op een bittere teleurstelling. Uitgebuit en vernederd keren sommigen van hun terug naar Nigeria waar ze weer vol levenslust beginnen aan een nieuw leven.


[divider /]

[onethird]

Sexy Money Documentaire Trailer 2014

[button14 linktarget=”_self” url=”https://documentairenet.nl/category/trailers/” titel=”Meer Documentaire Trailers”]
[viceadd300x250]
[/onethird] [twothirds_last]
[inleidingnieuws]In een poging de armoede in eigen land te ontvluchten, kwamen de afgelopen jaren steeds meer Nigeriaanse vrouwen in Europa in de prostitutie terecht. De droom van het paradijs is voor de meeste vrouwen uitgedraaid op een bittere teleurstelling. Uitgebuit en vernederd keren sommigen van hun terug naar Nigeria waar ze weer vol levenslust beginnen aan een nieuw leven.
[/inleidingnieuws]

Een klein aantal van hen besluit terug te gaan. Karin Junger volgt in de muzikale documentaire Sexy Money verschillende vrouwen die in Nigeria hun leven weer proberen op te bouwen. De vrouwen vertellen over hun Europese avontuur en toont de ontwikkeling van twee vrouwen die, na terugkomst in Nigeria, en nieuw leven proberen op te bouwen.

In Nigeria staat echter niemand op ze te wachten. Ze worden opgelicht bij een speciale cursus voor arme vrouwen en moeten ondertussen hun kinderen zien op te voeden. Ook hier lonkt de prostitutie. Toch blijven ze overeind, waarbij muziek, net als in Jungers documentaire, een grote rol speelt. Sexy Money is een eerbetoon aan de veerkracht van vrouwen die elke millimeter vooruitgang moeten bevechten.

[/twothirds_last]

[divider /]