My son the DJ – Afl. 13: Arjuna Schiks

“Wauw, nog een universum erbij.” De moeder van dj Arjuna Schiks vertelt in de 13de aflevering van ‘My Son the DJ’ dat haar zoons muziek op het heelal lijkt, waarin het hele universum, de planeten, de sub planeten en alle andere werelden mee doen. Arjuna Schiks is het jongere broertje van Fajah Lourens. Vroeger wilde Arjuna liever Evert heten, maar ondertussen is Arjuna Schiks onder zijn eigen naam een aardig succesvolle DJ en producer. Of nou ja, niet onder zijn volledige echte naam, die is namelijk Arjuna Boeroe Maria Surya Ganesha Schiks. Fajah en Arjuna zijn samen opgegroeid in hetzelfde gezin, maar zijn eigenlijk halfbroer en zus. Alhoewel dat volgens hun moeder niet waar is, want als je uit dezelfde moeder komt ben je sowieso 100% broer en zus.
Allebei haar kinderen zijn DJ, maar er zit een groot verschil in hun genre. Ook in hun fysieke manier van draaien zit een groot verschil volgens hun moeder. Waar Arjuna af en toe met een vuist een paar keer in de lucht slaat, staat Fajah een uur lang met haar kontje op en neer te wippen op de maat. Dat dansen van de jeugd van tegenwoordig vindt ze sowieso maar niets. Saai en onder de maat, ze bewegen hun armen en benen nauwelijks. Als moeders mee gaat naar een optreden dan geeft ze dan ook het goede voorbeeld en gebruikt ze haar hele lichaam sierlijk op de maat.
Arjuna heeft een grote volging aan trouwe fans, die tijdens zijn hele set helemaal op zijn muziek uit hun dak gaan voor het podium. Fajah is hier best jaloers op, zij krijgt dat alleen voor elkaar als ze op een vrouwenavond moet draaien, voornamelijk omdat de dames haar dan gewoon een lekker wijf vinden. Meer delen zijn te zien op de website van Jagerland of natuurlijk gewoon hier op Documentairenet zelf.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=Usn3QA7XtWY
[tab:Tracks in de docu]
00:18 Arjuna Schiks – Mahesvari
01:21 AKA The Junkies — Konijntje
02:40 Arjuna Schiks – First Thought (unreleased)
04:29 Fajah Lourens — Space
07:14 Arjuna Schiks – Mahesvari
[tab:END]

[divider/]