Vjeze Fur, Vieze Fur of gewoon Vjeze. Freddy Tratlehner luistert naar allemaal. Iedereen kent hem uit De Jeugd van Tegenwoordig, maar wie schuilt er achter de artiest? In de nieuwe videoreeks Ter Plekke neemt de ras-Amsterdammer je mee naar al zijn favoriete plekjes in zijn stad en vertelt wat hem bezig houdt als hij niet op het podium staat. Zo komt hij graag bij de visboer, maakte hij ooit zelf kleding op zijn kamer in Amsterdam Noord en tekent hij stripjes over twee slangen bij een oliebollenkraam.
Ter Plekke is de nieuwe serie video’s van Jägerland waarin nationaal en internationaal bekende artiesten geportretteerd worden aan de hand van hun meest memorabele en invloedrijke plaatsen en personen uit hun stad. Geen standaard interviews of uitspraken die in elke publicatie staan, maar een frisse kijk op hun leven, werk en interesses.

[divider/]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=E3RfKa7kQDw
[divider/]

Door docunet

0 gedachte over “Ter Plekke – Freddy Tratlehner”
 1. Moet dit nou op documantaire net?
  Ik was echt blij toen ik Documantaire net had gevonden, een plek waar ik docus kon vinden over de realiteit. En weg van die mongolen die alle aandacht op youtube krijgen..
  Maar zo te zien wordt documtnet, commercieler en commercieler.. NEED MONEY?

  1. Moet dit gezeik nou op documentairenet, Klaas? Ik was zo blij toen ik documentairenet had gevonden, een plek waar ik docus kon vinden over de realiteit. En weg van die mongeaulen die altijd maar weer negatieve, nutteloze reacties lopen te posten op youtube.. Klaas.. get a life, Klik gewoon met je pijltje op een documentaire die je wel graag zou willen zien..
   Goeie docu!!
   Leuk om artiest eens vanuit een ander oogpunt te bekijken.. Vieze Freddy! (y)

 2. Ten eerste je hoeft het niet te kijken… Blijkbaar vonden +- 500 mensen het toch de moeite waard om te bekijken. Het is jouw mening, en natuurlijk mag je die hebben, maar kijk nou eens naar de laatste 6 geplaatste docu’s… zijn die nou allemaal zo commercieel?
  Je kan deze docu niks vinden, maar je zou ook kunnen helpen door een suggestie voor een documentaire te sturen..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *