The Gun That Aims Itself

In het voorjaar van 2013 kwam het eerst ooit precisiegeleide vuurwapen op de markt van het bedrijf TrackingPoint Solutions dat gevestigd is in Texas, Verenigde Staten. Het wordt ook wel het geweer van de toekomst genoemd. Voorheen moest een scherpschutter met van alles rekening houden, de windrichting, de afstand, en het dalen van de kogel.. Met deze uitvinding kan iedere beginnende schutter straks doelwitten op extreme afstand met een schot kan raken..
Het precision-guided firearm (PGF) systeem is gebaseerd op de ‘lock and launch’ technologie die gebruikt wordt voor straaljagers. Het geheim zit hem niet zo zeer in het wapen maar in de scope die er op zit. Door de combinatie van een hightech laser systeem en ingebouwde computer wordt automatisch rekening gehouden met alle invloeden van buitenaf die invloed hebben op de baan van de kogel. Voor de gamers onder ons, een soort real life aimbot..
Motherboard ging naar Texas om dit wapen van de toekomst uit te proberen en vraagt zich dan ook terecht af, wordt iemand vermoorden niet zo te makkelijk?

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=YBC8IFWC1P0
[tab:Trailer]
      
Geen trailer beschikbaar
[tab:END]

[divider/]