Zoöfilie, Bestialiteit en Deense Animal Fuckers

Anders dan tegenwoordig in Nederland is seks met dieren (bestialiteit/zoöfilie) in landen als Noorwegen en Denemarken niet verboden zo lang de dieren er niet onder lijden… In Denemarken kan je zelf tientallen dierenbordelen vinden, die ook nog eens legaal mogen adverteren, wat er weer voor zorgt dat ze sinds de opkomst van het internet ontzettend veel klanten vanuit het buitenland aantrekken.

Bestialiteit is Europa dan ook bezig aan een ware renaissance. Vice ging o.a. naar Denemarken op zoek naar deze ‘dierenvrienden’.

Denemarken is verre van de enige plek waar je legaal een dolfijn, paard, varken of hond mag neuken. In Duitsland is dierenseks niet verboden maar dierenpornografie wel. In het Verenigd Koninkrijk stond er oorspronkelijk de doodstraf op, maar in 2003 werd de straf verlaagd tot 2 jaar cel. Dat de daad niet expliciet verboden is, betekent niet dat er niet tegen kan worden opgetreden: vaak wordt het argument van dierenmishandeling van stal gehaald.

Films en afbeeldingen van dierenseks zijn in veel landen illegaal, zelfs waar de daad zelf niet illegaal is. Nederland had er geen verbod op (zie verder hierboven) en was samen met Denemarken in de jaren 70 en 80 marktleider wat de productie ervan betreft.

Vice liet eerder al in hun documentaire Asses of the Caribbean zien dat Colombianen graag seks hebben met ezels.

Moet bestialiteit/zoöfilie door de Europese Unie in heel Europa verboden worden?