Na tientallen documentaires is er dan toch nog een nieuwe over 9/11. AE911Truth is trots op het uitbrengen van de Internationale Editie van “9/11: Explosive Evidence – Experts Speak Out”. Deze documentaire biedt u mythe-verpletterende verklaringen van meer dan 40 deskundigen op het gebied van constructief ontwerpen, hoogbouw, natuurkunde, scheikunde, brandbestrijding, metallurgie en gecontroleerde sloop. De documentaire is ondertiteld in diverse talen. Naast het originele Engels ook in het Nederlands.
Met voorbeeld na voorbeeld zal “Experts Speak Out” ervoor zorgen dat iedereen die eerlijke antwoorden zoekt op vragen omtrent de verwoesting van de drie World Trade Center torens op 11 september 2001, serieus de officiële samenzweringstheorie van de Amerikaanse overheid zal heroverwegen. Zij zullen zich de enorme implicaties van dit wetenschappelijke forensische bewijs realiseren, het belang inzien van een echt onderzoek én iets willen doen om ervoor te zorgen dat we dat doel bereiken.
Naast interviews met technisch deskundigen die het verwoestende WTC bewijs leveren, bevat de documentaire interviews met een aantal psychologen dat de uitdagingen uiteenzet waar veel mensen mee geconfronteerd worden als zij de donkere betekenis van het fysieke bewijs inzien en met deze nieuwe werkelijkheid leren omgaan.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=MVkBR26TfnM
[tab:Trailer]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=CmrwDwgbrb4
[tab:END]

[divider/]

Door docunet

0 gedachte over “9/11:Explosive Evidence-Experts Speak Out”
 1. Zit de nieuwe wtc docu te kijken, op gegeven moment bij `42.42 minuten zie je een papierenmodel van wtc.. ik zie een zwarte Suzuki Swift die toren daaronder inrijden, jullie ook?
  Skitterend, net zoals ie tegen de naald rijd, maar dan tegen het wtc.

 2. Ik ga er maar weer eens voor zitten deze onzin.
  Dus twee vliegtuigen gekaapt door terroristen die o.a. in Hamburg opgeleid knallen tegen die torens aan, lozen tonnen brandende kerosine, nou, dat kwam mooi uit zeg, laten we meteen die
  bommen ontploffen ja ja… logica in een notendop.
  Hoeveel hebben deze documentairemakers gevangen voor het maken van deze 54 minuten?
  Ik wed meer dan een snol uit de Geleenstraat die 104.000 volwassen mannen klaarzuigt.

  1. Ik neem mijn woorden terug, zaken snijden wel degelijk hout en de argumenten dat bijvoorbeeld staal of metaal een veel hogere temperatuur nodig hebben en dat de kerosine relatief snel uitgebrand was die onderbouwen wel iets, ook de val van toren 7 ja, ik heb bovendien me nogal ot uitgedrukt in mijn laatste zin, waarvoor excuus

  2. Ongelofelijk, zoveel overweldigend bewijs en toch is er niemand die deze zaak goed aan het rollen kan krijgen bij de grote massa. Wat een gigantisch bord hebben we voor onze kop.

 3. De waarheid zal nooit boven tafel komen, dat is duidelijk. Zoveel experts die met feiten komen, maar een overheid die niet reageert. Zouden alle insiders die bijvoorbeeld Tower 7 hebben opgeblazen, door de inlichtingendiensten zijn geneutraliseerd?

 4. Dit is 1 van de beste docu’s over 911. Hierin zie je flink wat experts die hun reputatie op het spel zetten door te zeggen dat het officiele WTC verhaal niet deugt. Ik hecht hier meer waarde aan dan Loose Change gemaakt door jonge studenten, wat hebben die te verliezen? Ik heb letterlijk tientallen uren aan docu’s gezien over dit onderwerp en de 1 komt met nog gekkere ideeen dan de andere en het lijkt erop dat die docu’s louter gemaakt zijn om de 911-truthers als idioten af te schilderen. Deze docu daarentegen zou iedereen op de wereld eigenlijk moeten zien alvorens conclusies te trekken. Hulde.

 5. Het is te gek voor woorden deze keiharde bewijzen.Dan ook nog de schuld afschuiven op andere,allemaal om een oorlog te kunnen starten tegen het kwaad in naam van de olie.uhm vrijheid natuurlijk!!!De USA heeft 1 keer maar een oorlog in naam van de vrijheid gevoerd,de TWEEDE WERELD OORLOG.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *