9/11:Explosive Evidence-Experts Speak Out

Na tientallen documentaires is er dan toch nog een nieuwe over 9/11. AE911Truth is trots op het uitbrengen van de Internationale Editie van “9/11: Explosive Evidence – Experts Speak Out”. Deze documentaire biedt u mythe-verpletterende verklaringen van meer dan 40 deskundigen op het gebied van constructief ontwerpen, hoogbouw, natuurkunde, scheikunde, brandbestrijding, metallurgie en gecontroleerde sloop. De documentaire is ondertiteld in diverse talen. Naast het originele Engels ook in het Nederlands.
Met voorbeeld na voorbeeld zal “Experts Speak Out” ervoor zorgen dat iedereen die eerlijke antwoorden zoekt op vragen omtrent de verwoesting van de drie World Trade Center torens op 11 september 2001, serieus de officiële samenzweringstheorie van de Amerikaanse overheid zal heroverwegen. Zij zullen zich de enorme implicaties van dit wetenschappelijke forensische bewijs realiseren, het belang inzien van een echt onderzoek én iets willen doen om ervoor te zorgen dat we dat doel bereiken.
Naast interviews met technisch deskundigen die het verwoestende WTC bewijs leveren, bevat de documentaire interviews met een aantal psychologen dat de uitdagingen uiteenzet waar veel mensen mee geconfronteerd worden als zij de donkere betekenis van het fysieke bewijs inzien en met deze nieuwe werkelijkheid leren omgaan.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=MVkBR26TfnM
[tab:Trailer]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=CmrwDwgbrb4
[tab:END]

[divider/]