Help

Subpagina’s

 

Video speelt niet af

Het kan soms gebeuren dat een video niet afspeelt. Dit kan een x aantal oorzaken hebben.

  1. Probeer eerst altijd een keer de pagina te verversen(f5).
  2. Zorg ervoor dat uw browser de meest recente update heeft.
  3. Zorg ervoor dat Adobe flash player meest recente update heeft.

 

Ik heb Windows Silverlight geïnstalleerd, maar ik kan nog steeds niet de video afspelen.

  1. Vernieuw de pagina
  2. Start de browser opnieuw op
  3. Start uw computer opnieuw op

Werkt het nog steeds niet gebruik dan de link onderaan om de documentaire op Uitzending gemist zelf te bekijken. Het kan maar zo zijn dat hij hier wel met Windows Silverlight werkt, en anders kunt u hem ook altijd nog kijken met de gewone Windows Media Player.

De documentaire blijft maar haperen en speelt niet vloeiend af.

Bij sommige video’s duurt het even voordat er voldoende is gebufferd. Als dit zo blijft kan je het beste de video even pauzeren, even wachten zodat hij kan bufferen. Als het goed is moet hij hierna goed afspelen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat uw internet verbinding niet optimaal is of u heeft misschien een download programma op de achtergrond aan staan, deze kunt u dan het beste even uit zetten.

Ik heb van alles geprobeerd maar de documentaire speelt nog steeds niet af.

Het kan zo zijn dat een video is verwijderd. Als u via het contact formulier vermeld dat hij het niet meer doet zal er zo spoedig mogelijk een alternatieve video worden gezocht.

Waarvoor staat er soms naast een windows silverlight versie ook een andere embedded versie van een documentaire er op?

De reden hiervoor is de windows silverlight versie regelmatig voor problemen zorgt, en sommige gebruikers hebben geen zin om dit programma te moeten installeren voordat ze een documentaire kunnen bekijken. Nou zou ik alleen de embedded versie dan kunnen gebruiken, maar aangezien dit eigenlijk niet toegestaan is doe ik het op deze manier. Zo hoop ik dat het misschien gedoogd wordt.