De opvolger van een van Louis Theroux zijn meest besproken documentaires ‘The Most Hated Family In America’ uit 2007. Nu vier jaar later gaat Louis weer terug naar Topeka, Kansas om de familie opnieuw op te zoeken, en inmiddels gaat het niet zo goed meer met de familie Phelps. Door de jaren heen zijn steeds meer volgelingen vertrokken, vele hiervan stonden niet meer achter de extreme homo haat van de Westboro Baptist Church. Ook hebben meerdere nabestaande van dode soldaten die lastig gevallen werden rechtzaken tegen de familie Phelps gewonnen.
Inmiddels hebben de leden van de kerk natuurlijk ook zijn Louis zijn vorige documentaire gezien, en het moge duidelijk zijn dat niet iedereen zo blij is dat hij weer op de koffie komt. Ook de huidige president, Obama komt nog te sprake, blijkbaar was zijn komst al lang aangekondigd in de bijbel.

[divider /]
[sc name=docubroken1]

[divider /]

Door docunet

0 gedachte over “America’s Most Hated Family In Crisis”
 1. Stop maar met het bashen van geloof(zelf niet gelovig hoor), geloof is niet waanzinnig, extremisme wel.
  Geloof is mooi het geeft mensen een doel en regels en wetten die mensen met passie zullen volgen in plaats van omdat het moet, eigenlijk is geloof een gevolg van cultuur.
  Extremisme ben ik wel mee eens is waanzin, het leid tot onnodige haat en waanzin zoals hier te zien.

 2. just like moslime extremists these (so called) christian people thik they’re right…..that is REALLY REALLY REALLY sad. I pitty those who have/ want to live they lives with hate.
  PEACE1

 3. Wat mij betreft getuigt dit niet de waanzin van het geloof, noch van de religie, maar van de waanzin van (sommige) mensen.

 4. Aan zulke dome mensen moet je niet eens 1 minut aan besteden!
  En dan ben ik niet eens homo. Deze famlie is de domste famlie die ik ooit heb gezien
  Ps wel een paar knape dochters btw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *