Andere Tijden: De Nachten van Assen

De traditionele Nacht van Assen, voorafgaand aan de TT, trok eind jaren zestig jaarlijks duizenden jongeren uit het hele land. Aan de vooravond van de motorraces bevolkten zij de stad, dronken veel en belaagden de bevolking en politie.
Ook zonder Facebook en Twitter wisten de jongeren dat het in Assen spannend was. De jeugd nam jarenlang de stad over en niemand wist wat te doen. De politie ontbeerde het aan ervaring en trad met veel geweld op. Elk jaar weer werd er flink gevochten totdat in 1973 de overheid eindelijk grip kreeg op de relschoppers. Andere Tijden over verveling onder de jeugd, bier, geweld en striptease
Deze documentaire van Andere Tijden werd oorspronkelijk uitgezonden op 03-03-2013. Meer Documentaires van Andere Tijden kunt u hier vinden.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

[tab:Trailer]
      
Geen trailer beschikbaar
[tab:END]

[toggle title=”Heeft u problemen met het afspelen van de video, kijk dan eerst hier.”]
Om documentaires te bekijken waarvan de bron Uitzending Gemist is heeft u het programma Silverlight nodig om deze te kunnen bekijken. Deze kunt u hier downloaden.

Werkt het nog steeds niet probeer dan het volgende:

  1. Vernieuw de pagina(of gebruik Ctrl – F5 voor een harde refresh)
  2. Start de browser opnieuw op.
  3. Kijk of er mogelijk een update is voor Silverlight.


Speelt de reclame voorafgaande aan de video wel af, maar krijgt u dan een foutmelding “verbinden met videoserver mislukt”? Probeer dan het volgende:
Open de instellingen rechtsonder van de Silverlight player(zie afbeelding)
silverlight1
Zet nu de videokwaliteit lager(normaal is de kwaliteit van de oude Uitzending Gemist website)
 
 


[/toggle]
[divider/]