Andere Tijden: Oranje en het oproer

De inhuldiging van Beatrix in 1980 verliep niet bepaald zonder slag of stoot. Onder het motto ‘Geen Woning, Geen Kroning’ veranderde de stad in een slagveld. Wat verwachtten de autoriteiten op die dag? Hoe hebben ze zich voorbereid? Wie stond klaar als het ècht mis ging? En wat wilden de krakers?
In deze extra lange documentaire van Andere Tijden een reconstructie van de Kroningsdag en de voorbereidingen van recherche, Mobiele Eenheid, gemeente, regering en last but not least: de krakers. Duidelijk wordt dat in deze complete chaos Amsterdam door het oog van de naald is gekropen.
Deze documentaire van Andere Tijden werd oorspronkelijk uitgezonden op 21-04-2013. Meer Documentaires van Andere Tijden kunt u hier vinden.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
Get Microsoft Silverlight
[tab:Trailer]
      
Geen trailer beschikbaar
[tab:END]

[toggle title=”Heeft u problemen met het afspelen van de video, kijk dan eerst hier.”]
Om documentaires te bekijken waarvan de bron Uitzending Gemist is heeft u het programma Silverlight nodig om deze te kunnen bekijken. Deze kunt u hier downloaden.

Werkt het nog steeds niet probeer dan het volgende:

  1. Vernieuw de pagina(of gebruik Ctrl – F5 voor een harde refresh)
  2. Start de browser opnieuw op.
  3. Kijk of er mogelijk een update is voor Silverlight.


Speelt de reclame voorafgaande aan de video wel af, maar krijgt u dan een foutmelding “verbinden met videoserver mislukt”? Probeer dan het volgende:
Open de instellingen rechtsonder van de Silverlight player(zie afbeelding)
silverlight1
Zet nu de videokwaliteit lager(normaal is de kwaliteit van de oude Uitzending Gemist website)
 
 


[/toggle]
[divider/]