Tien jaar later.. etc etc.. Komende week zal je doodgegooid worden met documentaires over 9/11 op televisie. Ik was eigenlijk van plan er niet aan mee te doen tot ik deze documentaire zag. Wat maakt deze dan zo bijzonder? Deze documentaire richt zich op het instorten van het World Trade Center gebouw 7(WTC7). Dit 47 verdiepingen tellende gebouw stortte in een recordtijd van 7 seconden helemaal in elkaar. Meer dan 1500 Architecten hebben zich aangesloten bij een organisatie die niet geloven in de verklaring die achteraf is gegeven en willen een nieuw onderzoek.
In het begin van de documentaire komt ook de Nederlandse explosievenexpert Danny Jowenko die een van de eerste die publiekelijk aangaf niet te geloven dat het gebouw nummer 7 zonder explosieven op die manier kon zijn ingestort. Na even wat googlen op zijn naam blijkt dat Danny Jowenko kortgeleden omgekomen is bij een auto-ongeluk te Serooskerke, wat natuurlijk weer voer is voor de extreme complotdenkers 😉

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=9R1cwYqwFgo
[tab:Mirror 1]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=_nyogTsrsgI
[tab:Trailer]
[sc name=geentrailer]
[tab:END]
[divider/]

No Comments

 1. Een goede korte Docu over het WTC gebouw 7, zelf vond ik het “complete” 9/11 verhaal in Zeitgeist 2: Addendum beter, vooral als je meer wilt weten over ‘het complot’ is dat echt een aanrader.
  Helaas zal de waarheid niet snel bovenkomen ben ik bang, héél veel mensen twijfelen en hebben goede argumenten maar vrijwel niemand doet iets (constructiefs)
  Tsja ik kan slechts naar het lokale politiebureau gaan en zeggen dat ik aangifte kom doen tegen Obama cq. the USA…
  Kortom: goede docu, kijken waard!

 2. Uitstekende docu, met name voor mensen die nog in de officiële complottheorie over de 19 kapers geloven en niet open staan voor informatie die te veel afwijkt van hun visie…deze docu doet geen aannames over de hele situatie op 9-11 maar belicht enkel de wetenschappelijke zijde en de wijze waarop het onderzoek naar 9-11 heeft plaatsgevonden.
  Aanrader!

 3. Wel grappig dat er familie leden van 9-11 slachtoffers “meedoen” terwijl ze maar 1 doel dienen. De conspiracy omhoog houden door emotie en woede…
  Verder wel goeie docu!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *