As I Am

Doordocunet

jun 25, 2013

Chris Dean zijn hart stopte toen hij twee jaar oud was, hij stierf, maar kwam terug. Toen Chris vijf jaar oud was, werd zijn vader vermoord, doorzeefd met meer dan 20 kogels in een schietpartij tussen rivaliserende bendes.
Chris is een waarnemer en filosoof die altijd wel wat te zeggen heeft over het leven in Zuid Memphis. Samen met Emmy-Award winnaar Alan Spearman liep hij acht weken lang door de buurt om alleen waar te nemen en beelden vast te leggen. Deze korte documentaire bevat poëtische en krachtige beelden, vastgelegd door Spearman en cineast Mark Adams, combineert met de scherpe observaties over het leven van de jonge filosoof Dean.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpvh://vimeo.com/48312847
[tab:Trailer]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=oUEHKWlU3oM
[tab:END]

[divider/]

Door docunet

0 gedachte over “As I Am”
 1. als ze nou beginnen met hun school af te maken .. geen drugs.. geen gangs.. en geen face tattoo’s. dan komen ze nog ergens.. maar ze moeten eerst uit hun eigen mentale ghetto zien te breken ,. en zolang 50ct lil wayne en alle andere losers nog zo mateloos populair zijn.. zullen ze dat nooit doen ,..
  ze houden hun eigen sociale evolutie achter

 2. floris, ben zelf blank, prima opleiding en goede baan maar toch een vraag naar aanleiding van je bericht, kom jij heel toevallig uit een bovengemiddeld verdienend blank gezin en woon je in een bovengemiddeld welvarend dorp-deel van de stad? het is maar een vraag…

  1. @ thomas ,
   nope.. kom uit R-dam en ben oud genoeg om te zeggen dat ik verloedering zelf heb zien gebeuren, en ik zeg eerlijk ik heb niet veel met dit volk.. behalve een hele hoop politie aangiftes.. met gelukkig een hoog percentage succesvolle veroordelingen,..
   niet rijk geboren , niet “hoog” opgeleid en beschouwde mezelf tot voor kort “gemiddeld” volk..
   ik woon sinds kort wel “op stand” wat dat ook maar mag inhouden.. iig in een relatief blanke wijk.. ben niet bevooroordeeld… maar relateer het meer aan levens ervaring,.
   ik sta bij mn laatste zin in mn comment..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *