Vice heeft er een neusje voor om bijzondere onderwerpen te vinden blijkt wel weer! Afghanen staan bekend als geitenneukers, de Colombiaanse mannen staan bekend als burro-fuckers, oftewel ezel neukers.

In het streng katholieke Colombia oefenen de mannen blijkbaar in hun jeugd eerst op ezels voordat ze aan het echte werk beginnen met vrouwen. Daarnaast is er ook nog het bijgeloof dat seks met een ezel er voor zorgt dat je penis langer wordt… True Story!

Maar blijkbaar vinden zelf de meeste vrouwen het normaal, en de mannen? Nou die vertellen er openhartig over.. of ze nou 14 jaar zijn of in de vijftig. Deze korte Vice documentaire uit de serie ‘The Vice guide to sex’ is in Amerika alleen geschikt voor 18 jaar en ouder, dus waarschijnlijk 16+ hier.

No Comments

 1. Je had wel even mogen waarschuwen vriend. Bij deze **IN DEZE FILM WORD EEN EZEL GENEUKT DOOR EEN COLOMBIAAN** Dus als je niet voor eeuwig het beeld van een halfnaakte columbiaan met een sigaret in zn hand die nog even de ezel nawrijft en als t ware bedankt voor een fijne beurt, dan moet je hier niet naar kijken…… ….

  • Hey ik moest het ook aanzien heh, en deed het allemaal voor jullie!! Dus nu moeten jullie ook 😉
   haha maar die peuk er ook bij… wat een gast.. Die reactie van die reporter als hij om de bosjes heen loopt en het voor het eerst ziet is ook legendarisch!

 2. hoe FUCKING ziek is dit dan whahahahaha……………………………

 3. Nivopimi

  Beesten die het met beesten doen!
  Religie haalt het beste in de mens naar boven.

 4. Iemand zou die vrouw moeten vertellen dat de jaren 80 al een tijdje voorbij zijn. Wat een afschuwelijke kleding, haar, make-up en inrichting.

 5. What you have seen, cannot be unseen!

 6. NL? miereneukers!

 7. “Docu” is wat langdradig. Best even doorspoelen naar 13.41, daar wordt alles herhaalt.

 8. Een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde….piemel?

 9. Overigens geldt dit verhaal alleen voor de noord-oostelijke gebieden (atlantische kust).

 10. Als je geen zin hebt om alles te kijken spoel maar door naar 13:25

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *