Dan Barber: hoe ik verliefd werd op een vis

Kok Dan Barber trapt af met een dilemma dat veel koks tegenwoordig bezig houdt: hoe vis op het menu te houden. Met geweldig onderzoek en droge humor vertelt hij zijn verhaal over het streven naar een duurzame vis waarvan hij kon houden, en de fijnproevers huwelijksreis die hij heeft genoten sinds het ontdekken van een buitensporig lekkere vis, die op een revolutionaire methode gekweekt op wordt in Spanje.

[divider/]
[tab:Ted Versie met Ned. ondertiteling]
[sc name=TEDNL slug=”dan_barber_how_i_fell_in_love_with_a_fish.html” ]
[tab:English]

Originele Titel: Dan Barber: How I fell in love with a fish


Chef Dan Barber squares off with a dilemma facing many chefs today: how to keep fish on the menu. With impeccable research and deadpan humor, he chronicles his pursuit of a sustainable fish he could love, and the foodie’s honeymoon he’s enjoyed since discovering an outrageously delicious fish raised using a revolutionary farming method in Spain.

[sc name=TEDEN slug=”dan_barber_how_i_fell_in_love_with_a_fish.html” ]
[tab:END]