David Guetta – Nothing But the Beat

Hoe kan het aanklooien met platen en mengpanelen je een superster maken? David Guetta weet er alles van. Op zijn zolderkamertje is hij begonnen met plaatjes draaien en nu is hij de beste dj van de wereld. De documentaire ‘Nothing But The Beat’ gaat over het leven van David Guetta. Van een underground house dj tot een ster van wereldformaat.
Love don’t let me go, When love takes over en Titanium. Het zijn drie van de talloze hits die David Guetta scoorde. De dj bestormt de wereldhitlijsten nooit alleen, vaak werkt hij samen met bekende wereldsterren als Kelly Rowland, Snoop Dogg, Will.I.Am en Fatboy Slim. In de documentaire Nothing But de Beat vertellen deze sterren verhalen over hun samenwerking met David Guetta.
In de film zie je hoe David Guetta bekend werd door het mixen van house, elektronische beats, hip-hop en R&B. Toch gaat Nothing But The Beat volgens de dj niet alleen over het succes van Guetta, maar vooral over de cultuur en de positie van een dj anno nu. In Nothing But the Beat deelt David Guetta zijn ervaringen in de hoop dat hij hiermee anderen inspireert om hun dromen te volgen.
Klik op CC voor Engelse ondertiteling.

[divider/]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=6gxDcUh6m8g
[divider/]