De Bollywood revolutie

De Bollywood Revolutie is een documentaire van Alexander Oey en Interakt over verschillende families in India, Suriname, Engeland en Nederland, waarvan de drie generaties -de grootouders, de ouders en de kinderen- zich nauw verwant voelen met de Bollywood film. Bollywood is de levendige filmindustrie van India en ook meteen de grootste in de wereld.
Waar de Indiase traditie aanvankelijk maatgevend was voor de inhoud van de films werd deze gaandeweg steeds meer aangepast, niet alleen aan de moderne tijd maar ook aan de smaak van de mensen die buiten India in de diaspora leven. De geportretteerde families in De Bollywood Revolutie kijken dagelijks naar de films van Bollywood, zij worden erdoor beïnvloed en leven ermee. Waar de lagere klassen van India met zijn allen bij elkaar thuis de films bewonderen kijken de hogere klassen in grote bioscoopzalen.

[divider/]
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.


[toggle title=”Heeft u problemen met het afspelen van de video, kijk dan eerst hier.”]
Om documentaires te bekijken waarvan de bron Uitzending Gemist is heeft u het programma Silverlight nodig om deze te kunnen bekijken. Deze kunt u hier downloaden.

Werkt het nog steeds niet probeer dan het volgende:

  1. Vernieuw de pagina(of gebruik Ctrl – F5 voor een harde refresh)
  2. Start de browser opnieuw op.
  3. Kijk of er mogelijk een update is voor Silverlight.


Speelt de reclame voorafgaande aan de video wel af, maar krijgt u dan een foutmelding “verbinden met videoserver mislukt”? Probeer dan het volgende:
Open de instellingen rechtsonder van de Silverlight player(zie afbeelding)
silverlight1
Zet nu de videokwaliteit lager(normaal is de kwaliteit van de oude Uitzending Gemist website)
 
 


[/toggle]
[divider/]