De populariteit van portretfotografie & maak kans op een fotoboek

Portretfotografie is een van de oudste vormen van fotografie en tegelijkertijd is het fotograferen van mensen het meest gekozen onderwerp. Ieder mens is uniek en dat resulteert daarom altijd in een bijzondere foto(-reportage).


[divider /]

[onethird]
[contact-form-7 id=”15211″ title=”winactie Fotofabriek”]
[/onethird] [twothirds_last]

[inleidingnieuws] Portretfotografie is een van de oudste vormen van fotografie en tegelijkertijd is het fotograferen van mensen het meest gekozen onderwerp. Ieder mens is uniek en dat resulteert daarom altijd in een bijzondere foto(-reportage). [/inleidingnieuws]

Tegenwoordig kunnen portretfoto’s op verschillende manieren en materialen afgedrukt worden en zijn er legio mogelijkheden om de foto’s op een bijzondere manier tot hun recht te laten komen. Een van de meest gekozen producten voor een portretfoto is een canvasdoek. Een canvasdoek is gemaakt van 100% katoen waardoor deze een hoge kleurechtheid bieden. Naast een foto op canvas zijn er de laatste jaren ook vele andere materialen populair geworden, zoals bijvoorbeeld een foto op plexiglas, een foto op hout of afgedrukt op een forexplaat.

Wil jij ook iets leuks doen met je foto’s? In samenwerking met fotofabriek.nl geven wij 3 fotoboek weg, die je vervolgens kunt vullen met je eigen foto’s! De fotoboeken hebben een A4 formaat, zijn voorzien van een hardcover en bevatten 24 pagina’s.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een e-mail te sturen via het contactformulier, links op deze pagina. Uit alle inzendingen worden 3 winnaars getrokken en deze krijgen automatisch voor 10 oktober hierover bericht.

fotoboek maken bij Fotofabriek.nl

Voor een kwalitatief en tegelijkertijd betaalbaar afdruk van je portretfoto’s kun je terecht bij fotofabriek.nl. Via de eigen software (geschikt voor Windows en Mac) of een online programma kun je in een handomdraai je mooiste foto’s laten afdrukken op het gewenste fotoproduct.

Naast wanddecoraties kun je bij fotofabriek.nl ook terecht voor andere soorten fotoproducten, waaronder vele verschillende soorten en formaten fotoboeken. Zo kun je een fotoboek maken met een harde kaft of zachte kaft en daarnaast ook met een spiraalbinding. Tevens is er keuze uit verschillende papiersoorten om de foto’s in je fotoboek nog mooier af te laten drukken. Denk hierbij aan een hoogglans of juiste een matte afwerking. Tevens heb je de mogelijkheid om foto’s door te laten lopen over twee pagina’s, aan de hand van een platliggende(lay-flat) papiersoort!

 

Actievoorwaarden:

  • De fotoboeken zijn voorzien van 24 pagina’s. Het is mogelijk om het fotoboek uit te breiden tot 100 pagina’s en bijvoorbeeld te kiezen voor andere papiersoorten. Hiervoor betaal je in dat geval enkel een kleine meerprijs
  • De contactgegevens worden enkel door fotofabriek.nl gebruikt om de winnaar te berichten en zullen niet aan derden partijen verstrekt worden.
  • Per deelnemer wordt maximaal 1 fotoboek verloot.
  • Deze actie is geldig t/m 30 september 2014.

[/twothirds_last]

[divider /]