De radiografische bestuurbare Tanks van Metalbox Models

We weten allemaal dat, hoe oud mannen ook zijn, stiekem blijven het altijd kleine jongetjes die niks liever willen dan spelen met hun speelgoed. Gezien de plastic speelgoed tanks te kinderachtig waren en een echte tank uit de Tweede wereldoorlog niet te betalen is besloot de chinese Ding Chen Fen maar zijn eigen radiografisch bestuurbare tanks te maken.
Anders dan bij vele goedkope chinese producten komt er bij Ding Chen Fen zijn miniatuurtanks geen plastic aan te pas. In de documentaire zien we hoe hij bijna uitsluitend losse metalen onderdelen gebruikt om de miniatuur tanks een zo waarheidsgetrouwe uitstraling te geven. Een radiografisch bestuurbare Tiger 1 tank bestaat dan ook uit honderden losse onderdelen, is meer dan 1 meter lang bij een halve meter breed en weegt al meer dan 50 kilo. Voor zo’n mooi stukje kwalitatief speelgoed dien je dan ook wel diep in de buidel te tasten, een Tiger 1 tank cm kost bijvoorbeeld zo’n 6000 euro.
Vanwege de populariteit van deze documentaire en de grote vraag naar de tanks van Metalbox Models laad de website tergend langzaam. Momenteel kan je bij Metalbox Models een Tiger 1, Panzer III.H, Stug III.G, Panzer II (Sdkfz123) of een Opel Bliz Truck bestellen.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]

[tab:Trailer]
[sc name=geentrailer]

[tab:END]

[divider/]