The Football Manager Documentaire (2014)

Nog even dit doen en dan save ik en stop ik echt.. Iedereen die ooit verslaafd (want je kant het niet spelen zonder er verslaafd aan te raken) is geweest aan Football Manager zal dit herkennen. In de aanloop van de release van Football Manager 2015 kwam Sports Interactive met een heuse documentaire over dit de roemruchte spelenreeks. An Alternative Reality: The Football Manager Documentary, zoals de documentaire voluit heet, focust zich op de impact die het spel heeft gehad op de professionele voetbalwereld, de voetbalcultuur en natuurlijk de fans van de spellenreeks.


[divider /]

[onethird]

The Mask You Live In trailer 2014

[button14 linktarget=”_blank” url=”http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&;s=41712&;t=s&;f=SBX&;sec=video&;st=Football%20Manager&;name=link%20algemeen%20Trailerspagina&;subid=trailerpaginadocu” titel=”Koop deze documentaire”]
[button14 linktarget=”_self” url=”https://documentairenet.nl/category/trailers/” titel=”Meer Documentaire Trailers”]
[viceadd300x250]
[/onethird] [twothirds_last]

[inleidingnieuws] Nog even dit doen en dan save ik en stop ik echt.. Iedereen die ooit verslaafd (want je kant het niet spelen zonder er verslaafd aan te raken) is geweest aan Football Manager zal dit herkennen. In de aanloop van de release van Football Manager 2015 kwam Sports Interactive met een heuse documentaire over dit de roemruchte spelenreeks.
[/inleidingnieuws]

An Alternative Reality: The Football Manager Documentary, zoals de documentaire voluit heet, focust zich op de impact die het spel heeft gehad op de professionele voetbalwereld, de voetbalcultuur en natuurlijk de fans van de spellenreeks.

De Football Manager documentaire ging afgelopen dinsdag (09-10-2014) in premiere en werd in meer dan 40 landen op hetzelfde tijdstip uitgezonden. Alleen al de trailer van deze documentaire zorgt er voor dat het nu weer ontzettend begint te kriebelen om Football Manager te spelen.

Voor meer (ex) verslaafde Football Manager spelers, check ook deze video.. Dit zal jullie erg herkenbaar voorkomen 🙂


[/twothirds_last]

[divider /]