Het Uur van de Wolf – Polanski onverbloemd

Al zijn hele leven lang achtervolgen oorlog, moord en seks de filmregisseur Roman Polanski. Zijn eerdere huisarrest in Zwitserland bracht de beroemde Pool tot een ongekende openhartigheid in gesprekken met zijn beste vriend, de producent Andrew Braunsberg. Het idee daar een camera bij te plaatsen, heeft de documentaire Polanski onverbloemd opgeleverd.
Ondersteund door rijk archiefmateriaal bespreken zij zijn jeugd in het getto van Krakau, zijn succesvolle carrière in Europa en de VS, de moord op zijn zwangere vrouw Sharon Tate en zijn vervolging wegens seksuele handelingen met een minderjarige. Het gesprek, aangevuld met filmfragmenten, schetst het beeld van een overlever, die ondanks onbevattelijke tegenslagen de veerkracht opbrengt om gelukkig te zijn. Naast een uitgebreid overzicht van zijn werk besteedt deze documentaire aandacht aan de levensloop en persoonlijke drijfveren van de maker.
Originele titel: Roman Polanski: A Film Memoir

Deze documentaire is beschikbaar via Uitzending Gemist van di 4 sep 2012, 23:00 tot di 11 sep 2012, 23:55


[divider/]
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.


[toggle title=”Heeft u problemen met het afspelen van de video, kijk dan eerst hier.”]
Om documentaires te bekijken waarvan de bron Uitzending Gemist is heeft u het programma Silverlight nodig om deze te kunnen bekijken. Deze kunt u hier downloaden.

Werkt het nog steeds niet probeer dan het volgende:

  1. Vernieuw de pagina(of gebruik Ctrl – F5 voor een harde refresh)
  2. Start de browser opnieuw op.
  3. Kijk of er mogelijk een update is voor Silverlight.


Speelt de reclame voorafgaande aan de video wel af, maar krijgt u dan een foutmelding “verbinden met videoserver mislukt”? Probeer dan het volgende:
Open de instellingen rechtsonder van de Silverlight player(zie afbeelding)
silverlight1
Zet nu de videokwaliteit lager(normaal is de kwaliteit van de oude Uitzending Gemist website)
 
 


[/toggle]
[divider/]