Hoe Durven Ze: 2. Besparen tot in de kist

Enige tijd geleden plaatsten we de documentaire De Madammen Van Mathilde van de Belgische documentairemaker Pieter De Vos en nu is De Vos terug met de documentaire webreeks ‘Hoe Durven Ze’ dat gebaseerd is opd e bestseller “Hoe Durven Ze – De euro, de crisis en de grote hold-up” van Peter Mertens. ‘Hoe Durven Ze’ gaat op zoek naar de winnaars en verliezers van de eurocrisis. Met bovenal de vraag: welk Europa willen we?
Dit tweede deel uit de webreeks ‘Hoe Durven Ze’ gaat over de redding van de financiële sector kostte duizenden miljarden. In deze aflevering gaan we kijken wie die factuur kreeg doorgeschoven. Een recente moderne webserie van een onderwerp wat ons allemaal aangaat. Met interviews in Griekenland, Spanje, België en Duitsland met burgers, economen, journalisten. Ingeborg Beugel en Joris Luyendijk verzorgen de Nederlandse inbreng voor deze documentaire.
Een productie van het Belgische documentaire collectief docwerkers.be, op hun website zijn trouwens al hun films te bekijken.

[divider/]
[tab:Vimeo versie]
httpvh://vimeo.com/66465997
[tab:Youtube versie]
httpvh://youtu.be/YdqGHgvNMWc
[tab:END]

[divider/]