Holland Doc: Een man weet niet wat hij mist

In deze documentaire gaan makers Tim (26) en Nicolaas (29) op zoek naar de grenzen van hun eigen seksualiteit. Beiden zijn homo. Maar waardoor wordt die identiteit eigenlijk bepaald? Homo, hetero of bi: zijn dat niet gewoon etiketten?

Nicolaas heeft het wel eens met een meisje gedaan, maar Tim niet. Hij vraagt zich af hoe homo hij eigenlijk is. Want is ‘homo’ niet eigenlijk gewoon maar een etiket, een hokje waar hij zichzelf in heeft gestopt omdat de maatschappij van je verwacht een keuze te maken?

Ze besluiten tot een experiment: Tim zou voor het eerst in zijn leven seks hebben met een vrouw. Nicolaas filmde alles voor de documentaire en weet duidelijk Tim zijn twijfels in beeld te brengen wanneer Tim bijvoorbeeld langs gaat bij een sekscoach. Uiteindelijk vinden ze in Parijs een meisje dat met hen het experiment wil aangaan.

De docu wisselt hierbij hilarische momenten af met oprechte en ontroerende momenten. Tim en Nicolaas waren vorige week ook bij DWDD te zien, zie het tablad ‘interview DWDD’ hiervoor.