Zo goed als iedereen heeft inmiddels wel de documentaire Kony 2012 gezien, of in elk geval er van gehoord. Inmiddels is Kony 2012 al ruim 90 miljoen keer bekeken in iets meer dan een maand! De documentaire kreeg veel aandacht, heel veel aandacht, maar dit was niet altijd zo positief. Gisteren heeft Invisible Children het vervolg online gezet, Kony 2012: Part II – Beyond Famous
In dit vervolg leggen de makers de oorsprong van de hele campagne uit, de vooruitgang die is geboekt en er voor zorgen dat mensen zich nog verder verdiepen in het conflict en zodoende actief meedoen om oplossingen te vinden.
Niet alleen de documentaire kreeg veel aandacht, ook de makers ervan. Zo werd twee weken geleden de regisseur van de eerste documentaire opgepakt omdat hij in het openbaar masturbeerde en auto’s vernielde. Volgens de artsen had hij een psychose en was hij uitgeput.

[divider/]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=c_Ue6REkeTA

No Comments

  1. Kony? Wat en daarna zeker achter bashir aan…Ten eerste oud nieuws en ten 2e propaganda op zijn best! Gewoon alvast rechtvaardigen voor wat er in Afrika, helaas, te gebeuren staat! Ze zouden de maker moeten oppakken voor landverraad en psychologische oorlogsvoering vanwege het conditioneren van de schapen massas!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *