Bij veel van jullie zal wel een belletje gaan rinkelen bij het lezen van de naam Walter White. Fans kennen Walter White als de chemieleraar uit de Netflix-serie Breaking Bad die crystal meth gaat dealen (en maken natuurlijk) om zijn gezin te onderhouden nadat er terminale longkanker bij hem is geconstateerd.

Wat blijkt nu, toen de serie in 2008 begin bleek er in het Amerikaanse plaatsje Tuscaloosa een echte Walter White te wonen. En net zoals het fictieve karakter hield ook hij zich bezig met het produceren en dealen van crystal meth. Zijn crystal meth stond zelfs bekend als de beste van heel Alabama. De echte Walter White in 2008 veroordeeld, maar nadat hij in 2012 niet kwam opdagen voor een hoorzitting werd de jacht opnieuw geopend op de toentertijd 55 jarige Walter White en kwam hij zelfs op de ‘Most Wanted’-lijst te staan.

Voor de documentaire The Real Walter White zocht Vice de echte Walter White op en spraken met hem over het geheim achter zijn succesvolle product, hoe hij duizenden dollars per dag verdiende en waarom zijn partner nu tweemaal levenslang vast zit. Een must-watch documentaire voor alle fans van Breaking Bad!

(Momenteel is de Vice versie van de documentaire nog niet Nederlands ondertiteld.)

No Comments

  1. rule #1: never use your own product.
    Helaas niet helemaal begrepen door de echte WW.

  2. Wat ik altijd grappig vind, al die mensen die in de drugs hebben gezeten en zoveel geld, auto’s en huizen hebben gehad zien er uiteindelijk uit alsof ze straat arm zijn. Is er niemand slim genoeg weest om te investeren binnen en buiten Amerika.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *