Metropolis over de penis

Metropolis wijde verleden jaar al een uitzending aan borsten die natuurlijk erg populair was onder juist de mannen. Voor deze documentaire duikt Metropolis onder de gordel en kijkt wereldwijd hoe mannen in de weer zijn met hun edele delen. Voor sommigen een bron van grote trots, voor anderen een aartsvijand. En wat blijkt, de piemel is overal ter wereld een gevoelig onderwerp.
Zo dopen we in Australië de kwast in de verf met de schilder Pricasso die een wel erg bijzondere verftechniek er op nahoudt en gaan we naar in de kerk op zoek naar een oplossing met een dienstweigeraar in Brazilië. Maar we zien ook hoe sommige Surinaamse mannen er alles aan doen om hun vrouw in bed maximaal te plezieren. Met boegroes bijvoorbeeld. Deze kleine kogeltjes laten ze onder hun voorhuid inbrengen. Dat laat de dames extra genieten, zeggen ze. Sommige vrouwen houden er echter een andere mening op na.
En natuurlijk kan het onderwerp over de grote en dikte van de piemel niet missen. Een oma uit Senegal heeft blijkbaar een manier gevonden om een penis te verlengen, want “wat nou als je water uit de put wil halen, maar je touwtje is te kort?”…
Deze documentaire van Metropolis werd oorspronkelijk uitgezonden op 24-01-2013. Meer Documentaires van Metroplis kunt u hier vinden.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu] 
[vpro-gemist id=”VPWON_1187722″]
[tab:Trailer]
[sc name=geentrailer]
[tab:END]

[divider/]