Paradise or Oblivion

Paradise or Oblivion behandelt de oorzaken van de systemische waardewanorde en de schadelijke symptomen die ons huidige systeem veroorzaakt. De film pleit voor een nieuw sociaal-economisch systeem wat wordt bijgewerkt met de meest recente inzichten gebaseerd op het levenswerk van sociaal ingenieur, futurist, en uitvinder Jacque Fresko; een op grondstoffen gebaseerde economie.
De film gaat in op de behoefte om de gedateerde en inefficiënte methodes van politiek, wet, zaken en andere „ondernemings“ begrippen te ontgroeien en de methodes van de wetenschap te omarmen om middels geavanceerde techniek in de behoeften van alle mensen op de planeet te voorzien. Het is niet gebaseerd op de adviezen van de politieke en financiële elite of op illusionaire zogenaamde democratieën, maar op het handhaven van een dynamisch evenwicht met de planeet, moeder aarde.
Paradise or Oblivion introduceerd een waardesysteem wat is vereist voor een holistische benadering van menselijke beschaving op onze planeet. Het alternatief voor het monetaire, gecontroleerd schaarste milieu waar wij ons vandaag de dag in bevinden overtreft in alle opzichten.
Voor Nederlandse ondertiteling moet je even op ‘CC’ klikken.

[divider/]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=KphWsnhZ4Ag
[divider/]