Sarah Palin: You Betcha!

De Britse documentairemaker Nick Broomfield zet zijn tanden in het imago van Sarah Palin, de populaire conservatieve hockey mom uit Alaska die bijna vice-president werd van de Verenigde Staten.
Broomfield wil weten wie Sarah Palin werkelijk is. Hartje winter trotseert Broomfield de ijzige kou in Alaska en reist door sneeuw en ijs naar Wasilla. Terwijl hij wacht op een interview met Palin, spreekt met hij iedereen in de directe omgeving van Palin en ontmoet hij haar familie, vroegere vrienden en collega’s. Deze gesprekken geven een beeld van een charismatische Palin als aanvoerder van het basketball team, als burgemeester, als gouverneur en als kandidaat voor het vice- president. Maar uit deze interviews komt ook een ontluisterend beeld naar voren van Palin als kortzichtige, zwart/wit-denkende Christen-fundamentalist, die een spoor trekt van intimidatie, machtsmisbruik, leugens en onterechte ontslagen.
Palin is nu lid van de ultraconservatieve Tea Party Beweging, maar doet niet mee aan de presidentsverkiezingen van 2012.

[divider/]
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.


[toggle title=”Heeft u problemen met het afspelen van de video, kijk dan eerst hier.”]
Om documentaires te bekijken waarvan de bron Uitzending Gemist is heeft u het programma Silverlight nodig om deze te kunnen bekijken. Deze kunt u hier downloaden.

Werkt het nog steeds niet probeer dan het volgende:

  1. Vernieuw de pagina(of gebruik Ctrl – F5 voor een harde refresh)
  2. Start de browser opnieuw op.
  3. Kijk of er mogelijk een update is voor Silverlight.


Speelt de reclame voorafgaande aan de video wel af, maar krijgt u dan een foutmelding “verbinden met videoserver mislukt”? Probeer dan het volgende:
Open de instellingen rechtsonder van de Silverlight player(zie afbeelding)
silverlight1
Zet nu de videokwaliteit lager(normaal is de kwaliteit van de oude Uitzending Gemist website)
 
 


[/toggle]
[divider/]