Heb je je ooit afgevraagd of je zou kunnen overleven in de wildernis zonder enige hulp van buitenaf? Heimo Korth deed het en is nu de laatste man die alleen in de wildernis van Alaska woont en puur leeft van zijn omgeving. Zijn buurman is een ijsbeer, zijn andere buurman een kariboe.
Tegen het einde van presidentsschap creëerde Jimmy Carter de Arctic National Wildlife Refuge: 20 miljoen hectare, dat verboden terrein is voor jagers en olie-zoekers. Zes gezinnen mochten er blijven wonen, nu is er nog maar één over, Heimo Korth.
Gepresenteerd door John Martin & Thomas Morto van Vice

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]

[tab:Mirror 1]

[tab:Trailer]
[tab:END]
[divider/]

No Comments

 1. Anoniem

  Goede docu

 2. deze zou marianne thieme moeten zien haha

 3. Lief klein konijntje 😛
  Mooie docu.

 4. Indrukwekkend om te zien, het rauwe leven zonder luxe, mooi hoor!
  Impressive to watch, living raw, whit out the luxury of our modern society.

 5. Zeer inspirerende docu. Alleen op het einde werd een vraag gesteld of hij het niet mooi zou vinden als een nieuwe generatie het stokje zou overnemen. Zijn antwoord verbaasde me wat, omdat hij zegt dat de jeugd het niet kan en er niet geïnteresseerd in is. Ik zou in zijn schoenen juist door willen geven wat hij doet. Ben het heel erg met hem eens dat de mens en natuur beter af waren geweest als we nog ‘jagers en verzamelaars’ waren.

 6. Indrukwekkende docu.
  En inderdaad wat mijn voorganger al zei, mens en natuur waren beter af geweest als wij jagers en verzamelaars waren geweest. Zaten we nu ook niet met 6 miljard monden om te voeden.

 7. Wow, geweldige docu. “into the wild” in het echt ! Mooi hoe dit stel hun leven leidt op de manier zoals zij dat willen, zonder daarbij een oordeel vellen over hoe andere mensen dat doen. Prachtig!

 8. Ik wil wel nog weten hoe hij dan aan geld komt waar bij kogels van koopt en vliegtuigen van laat overvliegen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *