Taboo The Beginning of Erotic Cinema (18+)

Taboo The Beginning of Erotic Cinema laat ons de geschiedenis zien van de erotische film. Een van de bekendste erotische films allertijden is de film Deep Throat die niet alleen in de jaren zeventig toen hij uitkwam voor veel ophef zorgde, maar ook zelfs nog in 2008 toen BNN bekend maakte in de nacht van 23 februari 2008 de film te willen uitzenden “om jongeren een eigen oordeel te laten vellen over dingen”. De politieke partijen CDA, ChristenUnie en SGP waren daar natuurlijk daar fel op tegen.
Maar erotische films bestaan natuurlijk al veel langer, Moest men het in het begin nog doen met ondeugende foto’s, met de opkomst van de film ontstond er al snel een subgenre, de erotische film. Begin 1900 waren het de Franzen die al erg expliciete erotische films maakte. Terwijl in Amerika in erotische films de camera vaak niet eens beneden de middel kwam waren in de Franse films al zelfs de eerste homo scene’s te zien. Het duurde dan ook nog een hele tijd voordat de erotische film in Amerika echt groot werd.
Deze documentaire laat ons niet simpelweg veel bloots zien, maar er wordt ook uitgelegd hoe de erotische films door de jaren veranderde en hoe dit kwam door de invloed van de maatschappij zelf. Ook wordt uitgelegd hoe bepaalde subgenre’s ontstonden.
Voor de duidelijkheid, deze documentaire bevat zoals te verwachten is veel bloot, mensen die hier aanstoot aan nemen (waarom zit je überhaupt dan op deze pagina) zijn dus gewaarschuwd.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
[sc name=docubroken2 id=”8wOKEG9yI4o” ]
[tab:Trailer]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=8wOKEG9yI4o
[tab:END]

[divider/]