Trailer | Vaxxed

Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe. De documentaire die je niet mag zien. Deze omstreden documentaire legt de oorzaak van autisme bij de vaccinaties.


[divider /]

[onethird]

Vaccinaties

[button14 linktarget=”_self” url=”https://documentairenet.nl/category/trailers/” titel=”Meer Documentaire Trailers”]
[viceadd300x250]
[/onethird] [twothirds_last]

[inleidingnieuws] Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe. De documentaire die je niet mag zien. Deze omstreden documentaire legt de oorzaak van autisme bij de vaccinaties. [/inleidingnieuws]

Op het laatste moment werd de documentaire Vaxxed teruggetrokken van het Tribeca-filmfestival. Opzienbarend, want Robert de Niro is één van de oprichters van het filmfestival en maakte zich voor het filmfestival sterk door de vertoning van de documentair te steunen. En juist Robert de Niro heeft op het laatste moment besloten de documentaire terug te trekken van het Tribeca filmfestival. Robert de Niro steunde de documentaire omdat hij zelf ook een zoon heeft met autisme en met het vertonen de discussie op gang wilde brengen. De geruchten gaan dat de Niro onder druk is gezet door de farmaceutische industrie. Volgens de Niro was de reden van terugtrekking dat hij bang was dat de vertoning een negatief effect zou hebben op het filmfestival.
In de dagen na het festival betreurt Robert de Niro dat hij de documentaire heeft teruggetrokken.
Volgens de Niro is Vaxxed ondanks de terugtrekking van de documentaire wel iets wat mensen gezien moeten hebben. De Niro:”Mensen moeten zelf oordelen over de documentaire. Maar we moeten ons best blijven doen om de waarheid te vinden”.

[/twothirds_last]

[divider /]