Vice Meets SpeesCees

In deze korte documentaire van ‘VICE Meets’ ontmoeten we voormalig wietbaron Cees Hendriks, die zich na zijn zevende veroordeling op een nieuwe carrière stortte: het revolutionaliseren van de wietteelt.
Nadat hij miljoenen verdiende door wiet te smokkelen vanuit zijn Marokkaanse plantage naar de rest van de wereld, werd hij voor de laatste keer gevangen en veroordeeld. Daarna veranderde hij zijn leven en focuste hij zich op het veredelen van zaad. Hij claimt – na veertien jaar proberen – 100% vrouwelijk zaad te hebben uitgevonden. Hieruit ontstonden de zogeheten ‘gefeminiseerde zaden’. Niet 100% vrouwelijk, maar wel mateloos populair onder growers. Cees zou hier de basis voor gelegd hebben.
In deze video bezoekt Cees een kleine plantage, waar hij een teler adviseert, bezoekt hij de jaarlijkse Cannabis Cup, waar hij oude vrienden ontmoet en trakteert hij ons op vuige anekdotes uit het roerige verleden.
Voor nog een diepte interview met Cees kunt u hier terecht. Nog niet genoeg? Dan is de documentaire Nederwiet de Moevie een aanrader!

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]

[tab:Mirror 1]

[tab:Trailer]
[tab:END]
[divider/]