Advertorial: Bacardi – The Mark of a Master

Tatoeages zijn de laatste jaren hot,  de populariteit van de documentaire series L.A. Ink en Miami Ink op The Discovery Channel bewijzen dat wel! Bacardi geeft nu een nieuw leven aan de legendarische Japanse dragon tattoo. Ze hebben de bekende tattoo meester Horitaka gevraagd om een tattoo te ontwerpen geïnspireerd op de Bacardi Dragonberry draak, en jij kan die winnen!
Op 8 en 9 september komt Horitaka naar Amsterdam om in een pop-up tattoo shop deze tattoo te zetten bij de paar gelukkige winnaars! Wil jij deze tattoo winnen? Ga dan snel naar Vice.com en wie weet heb jij binnenkort the mark of a master!
Horitaka is zoals hierboven al beschreven een zeer bekende en gerespecteerde tattoo meester. ‘Hori’ is dan ook een titel die van een tattoo meester aan zijn leerling wordt gegeven, en bewijst dat de leerling zich heeft geperfectioneerd in vaardigheid en stijl! Hoe Horitaka deze heeft gekregen kan je zien in onderstaande korte documentaire.

Overigens is iedereen die belangstelling heeft om deze tattoo meester aan het werk te zien uitgenodigd om op 8 en 9 september van 18:00 tot 23:00 te komen kijken! De pop-up tattoo shop zal te vinden zijn aan de Oudezijds Achterburgwal 60/62 te Amsterdam.
[mappress mapid=”4″]