Er ging tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen geen week voorbij waarin hij niet ergens in het nieuws opdook: Arnoud van Doorn. De ex-PVV’er bekeerde zich tot de islam en voerde de afgelopen maanden hartstochtelijk campagne om verkozen te worden als lijsttrekker van de islamitische Partij voor de Eenheid in Den Haag.
De Collega’s van VICE kregen exclusieve toegang tot zijn campagne en kon van dichtbij zien hoe de politicus probeerde zich naar twee zetels te vechten. Als dat niet zou lukken, zou zijn periode als Haags raadslid voorbij zijn.
Arnoud van Doorn verliet de PVV ndat hij lichtelijk onzorgvuldig om was gegaan met de pinpas van de partij. Ook werd van Doorn beschuldigd van het verkopen van wiet aan minderjarigen, iets wat we ook terug zien komen in de documentaire. Maar daarbij houd het niet op, hij staat verder nog terrecht voor het lekken van documenten en voor verboden wapenbezit.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]

[tab:Trailer]
      
Geen trailer beschikbaar
      
[tab:END]

[divider/]

Door docunet

0 gedachte over “Arnoud van Doorn – Van Wilders naar Mohammed”
  1. blijft toch iets bizars. om op latere leeftijd overt te stappen op een geloof dat eufemistisch gesproken erg kwalijk is.

    1. Ik vind het iig een mooi gegeven dat de moslimgemeenschap tegenwoordig ook homoseksuele mannen verwelkomt…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *