Barney, van postbode tot miljonair

De populariteit van de dartsport in Nederland is voornamelijk te danken aan twee postbodes uit Den Haag. Bert Vlaardingerbroek, ofwel Big Bert, is in de jaren tachtig de eerste Nederlander die de Engelse dartswereld binnenstapt. Maar weet nooit verder te komen dan de eerste ronde op Frimley Green.
Vanuit de Haagse dartscompetitie, die zich in de kroegen afspeelde, klimmen Big Bert en Raymon van Barneveld op naar het internationale podium. Big Bert wordt als de beste darter van Nederland gezien en is in onderlinge duels altijd de sterkste. Toch is het Raymond van Barneveld die als eerste het wereldkampioenschap pakt en de eerste dartsmiljonair wordt. Andere Tijden Sport gaat met Big Bert en Barney terug naar de beginjaren van de kroegsport in Nederland.
Deze documentaire van Andere Tijden Sport werd oorspronkelijk uitgezonden op 06-01-2013. Meer Documentaires van Andere Tijden Sport kunt u hier vinden.

[divider/]
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

[tab:Trailer]
      
Geen trailer beschikbaar
[tab:END]

[toggle title=”Heeft u problemen met het afspelen van de video, kijk dan eerst hier.”]
Om documentaires te bekijken waarvan de bron Uitzending Gemist is heeft u het programma Silverlight nodig om deze te kunnen bekijken. Deze kunt u hier downloaden.

Werkt het nog steeds niet probeer dan het volgende:

  1. Vernieuw de pagina(of gebruik Ctrl – F5 voor een harde refresh)
  2. Start de browser opnieuw op.
  3. Kijk of er mogelijk een update is voor Silverlight.


Speelt de reclame voorafgaande aan de video wel af, maar krijgt u dan een foutmelding “verbinden met videoserver mislukt”? Probeer dan het volgende:
Open de instellingen rechtsonder van de Silverlight player(zie afbeelding)
silverlight1
Zet nu de videokwaliteit lager(normaal is de kwaliteit van de oude Uitzending Gemist website)
 
 


[/toggle]
[divider/]