Dat Britten soms net zo raar kunnen zijn als Amerikanen bewijst ook deze documentaire wel weer. Wie dacht dat iederen ten noorden van Londen nog steeds rondloopt in trainingsbroeken heeft het fout. Hebben ze in Amerika New Jersey, in Nederland Den Haag, in Engeland hebben ze Liverpool.
Liverpool is de hoofdstad van Europa als we het hebben over zonnebankgebruinde pracht en praal. Er zijn in Liverpool meer sportscholen en zonnestudio’s per hoofd van de bevolking dan in de rest van het Verenigd Koninkrijk. Vice(Bekend van de veel besproken documentaire Krokodil Tears ging op bezoek bij een aantal bijzondere mensen zoals Carolyn, die nog een stap verder gaat dan wekelijks onder de zonnebank, ze injecteert haarzelf namelijk met chemicaliën om haar huidskleur te veranderen.
Voor meer van Vice kan je hier terecht.
Edit: Youtube versie toegevoegd. Deze versie heeft geen Nederlandse ondertiteling. Wil je wel Nederlandse ondertiteling dan ben je aangewezen op de losse afleveringen van de Vice zelf.

[divider/]
[tab:Youtube versie]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=yqHv12tlEzE
[tab:Vice 1]
[tab:Vice 2]
[tab:Vice 3]
[tab:Vice 4]
[tab:Vice 5]
[tab:END]
[divider/]

Door docunet

0 gedachte over “Beautiful Liverpool”
  1. Mijn mening is: Vreselijk! Die meiden ook ze zien er niet uit! Jezelf verzorgen is niks mis mee. Maar dit!? Way too much make-up! Veel te bruin, teveel extensions.
    Begrijp mij niet verkeerd ik ben ook wel een echt ”meisje meisje” maar om nou uren voor de spiegel te staan? Tijdverspilling! Maarja we hebben er wel weer een leuke docu bij 😉

  2. Hahaa… Ik denk aan m’n jeugd toen ik vaak uitgescholden werd voor “roetmop” of “zwarte” (zijn ook nog kleurenblind, zwart als huidskleur bestaat niet. Ik ben lichtbruin van kleur, maar je hebt ook heel erg donkerbruin. Niet als de eerste edities van Sjors en Jimmy). Op zich had ik er al snel geen moeite mee, ik was het gewend. Ook heb ik liever dat mensen het in mn gezicht zeggen dan dat ze het achter mn rug zeggen. Weet ik meteen waar ik sta.
    Maar nu zie zelfs blanke mensen die zich injecteren met chemicalieen om donkerder te worden?

  3. Sorry hoor maar die mensen zien er echt afschuwelijk uit met al dat ge-tan en kilo’s make-up. Ook de kleding en hair extensions die die vrouwen dragen is om te janken. De kampers in nederland zien er nog beter uit en dat zegt een hoop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *