What in the world are they spraying

Wat word er in hemelsnaam over ons uitgesproeid?! Onze mooie blauwe luchten worden al jaren verpest door chemtrails. Lange vliegtuigstrepen door de lucht die soms heel de dag blijven hangen, naar elkaar toetrekken en uiteindelijk heel wazige, dunne wolkendekens veroorzaken. Ons is altijd verteld dat dit gewoon condensatiesporen (contrails) waren en het feit dat het nu zo zichtbaar is zou komen door de toename in vliegverkeer.
Wel, niets is minder waar blijkt nu! Al zo’n 15 jaar is men aan het experimenteren in lucht, recht boven onze hoofden, met het sproeien van grote ladingen aluminium, barium en strontium… Inderdaad, in grote mate schadelijke voor de gezondheid van al het leven op deze planeet — die laatste 2 stoffen zijn zelfs radioactief!!
Deze Documentaire geeft o.a. inzicht in wat er nu eigenlijk gebeurt, wat voor gevolgen het heeft voor ons en alles op deze planeet, het laat zien welke mensen/groepen er alles aan doen dit te stoppen en op wat voor regeringsniveaus men er wetenschap van heeft.(Bron review: Earth-Matters.nl)
Eerste video is één met Nederlandse ondertiteling, de mirror is zonder ondertiteling maar is in iets hogere kwaliteit.. Aan u de keuze 😉

[divider/]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=LeVK1gwjUhE

[divider/]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=jf0khstYDLA