Bigger, Stronger, Faster

Bigger, Stronger, Faster* (2008) is een door Christoffel Bell geregisseerde documentaire over het gebruik van anabole steroïden als prestatie verhogende middelen in de Verenigde Staten en hoe deze praktijken zich verhouden tot de Amerikaanse droom. De film is op het Sundance film festival op 19 januari 2008 in premiere gegaan. Op 14 december 2008 overleed Mike Bell, broer van directeur Chris Bell, een van de hoofdrolspelers in de film op 37-jarige leeftijd.
De documentaire onderzoekt het AAS gebruik van de directeur Christoffel Bell en zijn twee broers, Mike en Mark Bell, die in hn jeugd idolaat zijn va sterren als Arnold Schwarzenegger, Hulk Hogan en Sylvester Stallone. Daarnaast komen er verschillende athleten, medisch experts en politici aan het woord over het gebruik van anabole steroïden.
Naast het hoofdonderwerp onderzoekt Bigger, Stronger, Faster* ook het gebrek aan eenduidigheid over hoe Amerika het gebruik ziet van drugs, valsspelen en de prijs die mensen betalen om succesvol te kunnen zijn.

[divider /]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=O77cVVOFqbE