Cityhopper 2: Europe

Het grootste nadeel van de eerst Cityhopper documentaire was dat je na 22 minuten dacht, ik wil meer! Gelukkig bereikte ons afgelopen week het goede nieuws dat Sven Boekhorst terug is met een nieuwe documentaire, Cityhopper: Europe!
Nederland was inmiddels te klein dus ging Sven en zijn team Europa in waar Sven op meerdere herkenbare plekken in Europa zijn stunts doet. Hiervoor is gebruik gemaakt van een speciaal ontwikkelde schans om plekken te skaten die normaliter niet te skaten zijn. Het Atomium in Brussel, de Eiffeltoren in Parijs, de Big Ben in Londen, de muur in Berlijn, het hekwerk voor de Sagrada Familia te Barcelona en als uitsmijter de Kazarne in Oirschot waar Sven als eerste skater over een tank springt.
Net zoals de eerste documentaire is ook dit deel tot stand gekomen door een intensieve samenwerking met Sven Boekhorst en de extreem talentvolle filmmakers Axel van Dijk en Remy Cadier. Het resulteert is wederom een aantal prachtig beelden van een stel erg indrukwekkende stunts. Het gebeurd niet vaak maar dit tweede deel is nog beter, hij is 10 min langer, er zit een flinke dosis humor in, er zit een dijk van een soundtrack onder, de beelden zijn nog mooier geschoten en last but not least, de stunts die Sven doet zijn nog indrukwekkender. Kortom, een prachtige tour door Europa vanuit een perspectief dat niet eerder is vertoond!
Nog niet genoeg, check de website van Cityhopper.nu voor meer video’s en informatie of beluister de Cityhopper Europe soundtrack.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpvh://vimeo.com/87133501
[tab:Trailer]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=n39T6RoIWCA
[tab:END]

[divider/]