Westerse troepen verliezen terrein aan de Taliban. Amerikaanse en Britse troepen strijden voor vooruitgang in Afghanistan, maar deze unieke documentaire toont hoe de westerse troepen in een van de meest gevaarlijke buitenposten worstelen om het vol te houden. In een gebied waar de pers al bijna een jaar niet is geweest zien we hoe de Taliban bijna onophoudelijk het kamp aanvallen.
Deze buitenpost in de provincie Kunar is een van de vele buitenposten in Afghanistan waar de Amerikanen ondanks hun geavanceerde apparatuur niks weten te bereiken. De Taliban controleert de hoge grond rondom de bunker en vallen onophoudelijk aan en zodra de Amerikanen een tegenaanval doen is de vijand vaak alweer vertrokken.

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=OvL4PYOQm7A
[tab:Trailer]
      
Geen trailer beschikbaar
      
[tab:END]
[divider/]

No Comments

  1. Deze had van mij wel wat langer mogen duren. Erg interessant en “spannend” om te kijken.

  2. Als je hier geen PTSS aan over houdt….

    • kiereweed

      Je hoeft alleen al naar de statistieken van overlijden te kijken om te beseffen dat hier iets goed fout zit. Vraagt niemand zich af waarom er meer soldaten na hun missie dmv zelfmoord komen te overlijdem i.p.v op het slagveld?’ Dat is toch iets raars?’ Op een of andere manier gaat het toch aan je geweten knagen nadat je onschuldige burgers hebt afgeslacht. Vechten voor geld of vechten je eer en geloof?’ Zeg het maar, ik weet wel waar ik mijn geld op in zet. Dit win je niet.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *