De Dream Job van Marco, Chief Oranje Officer!

De 26 jarige Marco van Houwelingen is de ultieme Oranjefan, De grootste fan van elke Nederlandse sporter, de gangmaker van het Oranjelegioen en de katalysator van de Oranjekoorts. Nadat Marco honderden andere sollicitanten achter zich liet heeft hij dan eindelijk zijn droombaan te pakken en mag hij zichzelf nu officieel Chief Oranje Officer (COO) noemen.

De Dream Job van Marco, Chief Oranje Officer!

[sc name=nieuwsintro inleiding=”De 26 jarige Marco van Houwelingen is de ultieme Oranjefan, De grootste fan van elke Nederlandse sporter, de gangmaker van het Oranjelegioen en de katalysator van de Oranjekoorts. Nadat Marco honderden andere sollicitanten achter zich liet heeft hij dan eindelijk zijn droombaan te pakken en mag hij zichzelf nu officieel Chief Oranje Officer (COO) noemen.
” ]

Tijd om na te genieten heeft Marco niet, want als kersverse Chief Oranje Officer heeft hij de eervolle taak om dit jaar het Oranjegevoel in binnen- en buitenland te verspreiden. Van het Holland Heineken House in Sochi tot Koningsdag in Amsterdam en tijdens het WK in Brazilië. Meet Marco van Houwelingen, Chief Oranje Officer.