Doc of the Dead Trailer: Een Zombie documentaire

Zombies zijn al een aantal jaren hot, regisseur Alexandre O. Philippe onderzoekt de opkomst en evolutie van zombies in films, televisie en literatuur en de invloed op de (pop)cultuur. Voor liefhebbers van het zombie genre is dit een must watch documentaire. In de documentaire zullen namelijk veel van de meest invloedrijke figuren van het genre te zien zijn.


[divider /]

[onethird]

Doc of the Dead

[button14 linktarget=”_self” url=”https://documentairenet.nl/category/trailers/” titel=”Meer Documentaire Trailers”]
[viceadd300x250]
[/onethird] [twothirds_last]
[sc name=nieuwsintro inleiding=”Zombies zijn al een aantal jaren hot, regisseur Alexandre O. Philippe onderzoekt de opkomst en evolutie van zombies in films, televisie en literatuur en de invloed op de (pop)cultuur. Voor liefhebbers van het zombie genre is dit een must watch documentaire. In de documentaire zullen namelijk veel van de meest invloedrijke figuren van het genre te zien zijn. “]

We zien onder andere de ‘Godfather of the zombie genre’ George A. Romero (Dawn of the Dead), acteurs Simon Pegg (Shaun of the Dead) en Bruce Campbell (Evil Dead), producent Greg Nicotero (The Walking Dead), en de gevierde auteur Max Brooks (bestsellers The Zombie Survival Guide en World War Z).
De documentaire gaat in première op 15 maart tijdens. Of de documentaire ook in Nederland ergens vertoond gaat worden of op dvd verschijnt is nog niet bekend.

[/twothirds_last]

[divider /]