Happy Hours

Hoe beland je op vrijdagmiddag op een koe? Of op je collega? Tijdens het jaarlijkse bedrijfsuitje is alles mogelijk. Een paar uur lang kun je even ontsnappen aan de negen-tot-vijf-mentaliteit. Maar kan dat eigenlijk wel? Anna van ’t Hek en Alette van Zwieten, twee studentes van de Hogeschool van de Kunsten Utrecht, maakten eerder in het derde jaar van hun studie al de korte documentaire ‘Ik vind dit leuk’ en nu dus hun Afstudeerfilm ‘Happy Hours’.
Terwijl vuilnismannen een bamboe piramide bouwen, legt regisseur Emile aan een groep steunkousspecialisten uit hoe je een film maakt. Intussen krijgen medewerkers van Stadsontwikkeling Tiel de opdracht om in het kleinste dorpje van Nederland te midden van dieren op een boerderij de werksfeer even helemaal los te laten. Maar ook op dit soort dagen lijkt men niet te kunnen ontkomen aan het gezag van een leidinggevende….
Video’s van Holland Doc embedden werkt niet altijd goed, als de video niet werkt kunt u hem ook op de site van Holland Doc bekijken.

[divider/]