Het Drama van Ruben en Julian

In de documentaireserie Het Drama van…. laat RKK zien hoe verschillende betrokkenen omgaan met een ingrijpend verlies. Vorig seizoen (2013) zagen we onder andere de verhalen van de Kathleen Cremers, Ximena Pieterse en de moord op Naomi Verheul. De eerste documentaire van dit seizoen gaat over het drama van de broertjes Ruben en Julian. Precies één jaar nadat haar kinderen gevonden werden vertelt moeder Iris voor het eerst haar verhaal.
In mei 2013 is heel Nederland in de ban van de verdwijning van de broertjes Ruben en Julian uit Zeist. Zoekacties door politie, leger en vrijwilligers in de weken daarna leveren niks op. Op zondag 19 mei komt het nieuws naar buiten wat eigenlijk waarvoor eigenlijk iedereen al vreesde: de broertjes Ruben en Julian zijn dood. Hun lichamen worden ‘s middags door een toevallige voorbijganger gevonden in een sloot in de weilanden nabij Cothen. Ze zijn omgebracht door hun vader.
De documentair ‘Het drama van Ruben en Julian’ is een emotionele terugblik op twee weken tussen hoop en vrees. Een periode van verdriet en wanhoop met uiteindelijk een dramatische afloop. Deze documentaire is een productie van RTV Utrecht, gemaakt door Dennis van Ommeren en Erwin Raasveld.

[sc name=npocredits2 programma=”Het Drama van…” externelink=”http://hetdramavan.rkk.nl/” dag=”19″ maand=”05″ jaar=”2014″ internelink=”https://documentairenet.nl/tags/het-drama-van-serie/” ]
Bron foto: RKK

[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
[sc name=Uitzendinggemist id=”RKK_1659971″ ]
[tab:Trailer]
httpvh://www.youtube.com/watch?v=Xak7JCbob4s
[tab:END]
[divider/]