Rich Hill: winnaar van Sundance 2014 Trailer

De documentaire Rich Hill, die de op het afgelopen Sundance Film Festival de 'U. S. Grand Jury Prize' won, vertelt het tragische en intieme verhaal van drie jonge jongens uit een klein arm dorp in Missouri, Verenigde Staten. De documentaire laat als geen ander het verval van het platteland van Amerika zien. De kwetsbare familiebanden lijken het enige te zijn wat hen op de been houdt.


[divider /]

[onethird]

Rich Hill 2014

[button14 linktarget=”_blank” url=”http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&;s=41712&;t=s&;f=SBX&;sec=video&;st=Rich%20hill%20documentaire&;name=link%20algemeen%20Trailerspagina&;subid=trailerpaginadocu” titel=”Koop deze documentaire”]
[button14 linktarget=”_self” url=”https://documentairenet.nl/category/trailers/” titel=”Meer Documentaire Trailers”]
[viceadd300x250]
[/onethird] [twothirds_last]

[inleidingnieuws] De documentaire Rich Hill, die de op het afgelopen Sundance Film Festival de ‘U. S. Grand Jury Prize’ won, vertelt het tragische en intieme verhaal van drie jonge jongens uit een klein arm dorp in Missouri, Verenigde Staten. De documentaire laat als geen ander het verval van het platteland van Amerika zien. De kwetsbare familiebanden lijken het enige te zijn wat hen op de been houdt. [/inleidingnieuws]

Het verhaal van Rich Hill had zich in één van vele plattelands stadjes kunnen afspelen waar de ‘American Dream’ al lang uit elkaar is gespat. Rich Hill was ooit een bloeiend mijnstadje, tot de kolen opraakte. De winkels sloten de deuren, de inwoners trokken weg en boerderijen werden verkocht. Het enigste wat de jongens kunnen doen is hopen en dromen op een betere toekomst.

De documentaire, geregisseerd door Tracy Droz Tragos en Andrew Droz Palermo, vertelt het verhaal van de dertien jarige Andrew, de 15 jarige Harley die bij zijn oma woont omdat zijn moeder in de gevangenis zit en de 12 jarige Appachey die er van droomt om een docent Beeldende Kunst en Vormgeving te worden in China.

Meer over de documentaire zelf en de makers van Rich Hill

[/twothirds_last]

[divider /]