Ik maak het zelf wel uit

Driedelige documentaireserie van Roy Dames, die we natuurlijk kennen van Foute Vrienden en De Sekspolitie, en Silvana Appels over twee alleenstaande ouders die hun kind op het rechte pad proberen te houden. In de documentaireserie nemen we een kijkje in het leven van ontspoorde kinderen en hun radeloze ouders.
Nancy (40) is onlangs gescheiden en haar bedrijfje is failliet verklaard. Ze woont nu, samen met haar twee zoons, in een flatje in een sfeerloze nieuwbouwbuurt in Amsterdam. Darnell (16), haar oudste zoon, behoort tot de ‘top 600’, een lijst van de 600 meest criminele jongeren die de gemeente Amsterdam heeft samengesteld.
Michel (44), vroeger een doorgewinterde crimineel, woont in Amsterdam-Noord en is vader van Tiffanie (17). De gescheiden vader Michel moest de jonge Tiffanie al snel regelmatig ophalen bij het politiebureau en moest kiezen tussen zijn criminele activiteiten of de opvoeding van zijn dochter. Hij koos voor het laatste. Sindsdien heeft Tiffanie in verschillende opvangtehuizen gezeten, maar probeert Michel er zoveel mogelijk voor haar te zijn


[divider/]
[adsenseresponsive][tab:Docu]
[vpro-gemist id=”VPWON_1226518″]
[tab:Mirror 1]
[npodocplayer id=”VPWON_1226518″]
[tab:Trailer]
[sc name=geentrailer]
[tab:END]
[divider/]