Jason Bermas is een van de jongens die de film Loose Change maakten. Deze documentaire over het bedrog van 11 september is door miljoenen mensen bekeken. Vervolgens is Jason Bermas gaan werken met Alex Jones(onder andere van “The Obama Deception”) en uit deze samenwerking is een nieuwe documentaire ontstaan: Invisible Empire, die in april van dit jaar uitkwam.
Deze lange documentaire gaat over de invloed van geheime en machtige groeperingen die streven naar een Nieuwe Wereldorde. Daarin zal geen plaats zijn voor onafhankelijke landen, voor democratische principes of een eerlijke verdeling van macht en rijkdom. De New World Order is een dictatuur die stoelt op schijndemocratie.
Het eerste genootschap dat aan de orde komt, is de Rhodes organisatie, opgericht door Cecil Rhodes en schuil gaande achter een organisatie die studiebeurzen verstrekt. Het streven naar een wereldregering stamt dus al van voor de Eerste Wereldoorlog. Daarna ontstonden andere geheime groeperingen en bijeenkomsten, waaronder Bilderberg en Bohemian Grove. De geheime diensten staan altijd klaar om deze rijke mensen op hun wenken te bedienen.
Invisible Empire zet een aantal feiten op een rijtje: valse vlaggen en politieke moorden, door de CIA of FBI georganiseerde aanslagen en de manier waarop propaganda werkt. De presentatie gaat vrij snel, er is een behoorlijke voorkennis vereist om deze documentaire te kunnen volgen. Hij is helaas nog niet Nederlands Ondertiteld, maar misschien komt dat nog. (Bron: Boublog.nl)

httpvh://www.youtube.com/watch?v=NO24XmP1c5E

No Comments

 1. Souad Djouhri

  Je remercie infiniment le produceure de ce film.Je le savais au fond de moi meme qu il fallait des hommes tres forts intellectuellement pour pouvoir arriver a cette conclusion.Je me demande quel sera notre avenir nous les Humains aux mains de quelques uns? L AVENIRE nous le dira.Merci quand meme.

 2. know meme
  meme i
  meme know

 3. Dit kan zolang wij het toelaten…. Zeg “NEE” Tegen Europa!

 4. dommemensen

  Beetje enge muziek onder speeches zetten, beelden van nationaal socialisten erin editen en een paar zogenaamde experts, en ja hoor je hebt een ‘documentaire’. Een redenering doorspekt met drogredeneringen.

 5. Een nieuwe wereldorde zal er voorlopig niet komen helemaal niet omdat overheden steeds meer taken aan de vrije markt overlaten. Het zijn de internationale bedrijven die de nieuwe standaard zullen bepalen en daarmee zijn zij de ‘nieuwe (wereld)orde’.
  En om TT aan te halen, het Europa project heeft niet veel te maken met de wereldorde zoals Amerikanen dat zien en een sterk en verenigd Europa zou bij uitstek geschikt zijn om deze wereld in het algemeen beter te maken. Als voorbeeld de Noord-Korea crisis kun je niet overlaten aan Rusland, China of de VS die allemaal hebben gevochten in N/Z -Korea oorlog een sterk Europa zou juist kunnen onderhandelen met een open blik tussen die twee omdat de EU een collectief is van verschillende landen met eigen identiteiten die op een aantal terreinen eenheid en solidariteit nastreven.

  • Floris

   JHL, je snapt het niet helemaal denk ik ..
   het NWO of wat voor naampje je eraan wil geven is de “vrije”markt.. het zijn de bedrijven en co-operaties die de wereld regeren ,,
   politiek is puur een poppen spel geworden en wordt zelf geregeerd door de grootste bedrijven…

 6. Extreem goede docu. Een echte aanrader!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *