Invisible Empire A New World Order Defined

Jason Bermas is een van de jongens die de film Loose Change maakten. Deze documentaire over het bedrog van 11 september is door miljoenen mensen bekeken. Vervolgens is Jason Bermas gaan werken met Alex Jones(onder andere van “The Obama Deception”) en uit deze samenwerking is een nieuwe documentaire ontstaan: Invisible Empire, die in april van dit jaar uitkwam.
Deze lange documentaire gaat over de invloed van geheime en machtige groeperingen die streven naar een Nieuwe Wereldorde. Daarin zal geen plaats zijn voor onafhankelijke landen, voor democratische principes of een eerlijke verdeling van macht en rijkdom. De New World Order is een dictatuur die stoelt op schijndemocratie.
Het eerste genootschap dat aan de orde komt, is de Rhodes organisatie, opgericht door Cecil Rhodes en schuil gaande achter een organisatie die studiebeurzen verstrekt. Het streven naar een wereldregering stamt dus al van voor de Eerste Wereldoorlog. Daarna ontstonden andere geheime groeperingen en bijeenkomsten, waaronder Bilderberg en Bohemian Grove. De geheime diensten staan altijd klaar om deze rijke mensen op hun wenken te bedienen.
Invisible Empire zet een aantal feiten op een rijtje: valse vlaggen en politieke moorden, door de CIA of FBI georganiseerde aanslagen en de manier waarop propaganda werkt. De presentatie gaat vrij snel, er is een behoorlijke voorkennis vereist om deze documentaire te kunnen volgen. Hij is helaas nog niet Nederlands Ondertiteld, maar misschien komt dat nog. (Bron: Boublog.nl)

httpvh://www.youtube.com/watch?v=NO24XmP1c5E