Israelische genocide in de Gazastrook

Israël, Hamas en Gazastrook zijn drie termen die je de afgelopen weken weer veelvuldig op tv en radio hoort. In deze documentaire zien we hoe Dr. David Duke, voormalig lid van het Huis van Afgevaardigden en de PhD in geschiedenis bewijst dat Israël genocide pleegt in de Gaza strook en dat door inbreng van Israël de media hier over liegt.

In de documentaire toont David Duke dan ook beelden van de Israëlische genocide aan die niet in Europa en Amerika te zien waren op tv.

Op 12 juni 2014 werden drie Israëlische tieners op de Westelijke Jordaanoever ontvoerd. Israël zette een grootschalige zoekactie op en op 30 juni 2014 werden de tieners vermoord teruggevonden. Als wraak werd door twee Israëliërs een Palestijnse tiener ontvoerd en vermoord en op 2 juli teruggevonden. De Israëlische regering hield Hamas verantwoordelijk voor de ontvoering van de Israëlische tieners. Het zou om een terreurcel gaan die gelieerd is aan Hamas en in opdracht van de Hamas-top handelde. In juli 2014 arresteert Israël een hoge functionaris van Hamas die achter de ontvoering zou zitten

https://www.youtube.com/watch?v=wo3AULLm9MM

Om misverstanden te voorkomen deze bovenstaande beschrijving is voor het grootste gedeelte overgenomen van de beschrijving van de video op Youtube.