Israël, Hamas en Gazastrook zijn drie termen die je de afgelopen weken weer veelvuldig op tv en radio hoort. In deze documentaire zien we hoe Dr. David Duke, voormalig lid van het Huis van Afgevaardigden en de PhD in geschiedenis bewijst dat Israël genocide pleegt in de Gaza strook en dat door inbreng van Israël de media hier over liegt.

In de documentaire toont David Duke dan ook beelden van de Israëlische genocide aan die niet in Europa en Amerika te zien waren op tv.

Op 12 juni 2014 werden drie Israëlische tieners op de Westelijke Jordaanoever ontvoerd. Israël zette een grootschalige zoekactie op en op 30 juni 2014 werden de tieners vermoord teruggevonden. Als wraak werd door twee Israëliërs een Palestijnse tiener ontvoerd en vermoord en op 2 juli teruggevonden. De Israëlische regering hield Hamas verantwoordelijk voor de ontvoering van de Israëlische tieners. Het zou om een terreurcel gaan die gelieerd is aan Hamas en in opdracht van de Hamas-top handelde. In juli 2014 arresteert Israël een hoge functionaris van Hamas die achter de ontvoering zou zitten

https://www.youtube.com/watch?v=wo3AULLm9MM

Om misverstanden te voorkomen deze bovenstaande beschrijving is voor het grootste gedeelte overgenomen van de beschrijving van de video op Youtube.

Door docunet

0 gedachte over “Israelische genocide in de Gazastrook”
 1. Goede en gewaagde docu!
  Eindelijk iemand die de feiten durft te benoemen zonder media bemoeienis.
  Voor welke andere vorm van racisme bestaat er een apart woord? Niet voor negerhaat of voor Marokkanenhaat… antisemitisme is het enige woord naast homofoob, maar homofobie gaat niet eens om ras.
  Wanneer wordt een jood als slechterik afgebeeld in een film? Nooit!
  Het is altijd de rol van het slachtoffer, de grapjas of de keurige zakenman. Ook Hollywood is voornamelijk in handen van de Joden, neem Steven Spielberg bijvoorbeeld.
  Pure propaganda die de wereld over gaat, wordt erg goed beschreven in de docu.
  Het getto van Warschau tijdens de oorlog was natuurlijk vreselijk, maar geen enkele Palestijn mag de Gaza strook uit, waar kunnen ze heen als er weer gebombardeerd wordt?
  Er zijn zo veel gelijkenissen tussen wat de Joden is aangedaan en wat zij nu op hun beurt de Palestijnen aandoen.
  Lijkt wel het mishandelde kind dat later ook gaat slaan, omdat het niet beter weet, getuigt dat van een intelligente macht?
  Wordt ajb een keer wakker Nederland, wees niet bang om Israël op een normale manier te zeggen waar het op staat, want niemand mag onschendbaar zijn.
  Dit is oneerlijk en een groot onrecht, want als je commentaar hebt dan is het anti semitisme! En de Nederlandse media durven helemaal niks uit te spreken, stel je voor zeg…
  Haat is niet goed, tegenover geen enkel volk, dus ook niet tegenover Joden. Maar ik kan goed begrijpen dat bevolkingsgroepen rare sprongen maken om gehoord te worden in hun strijd tegen deze terreur.
  Ik hoop dat dit bericht geplaatst mag worden, en dat de site eigenaren niet bang zijn om aangeklaagd te worden vanwege anti semitisme…
  Lang leve het vrije woord…toch?

 2. Meneer David Duke is een oud lid van de Ku Klux Klan. Die tevens een holocaust ontkenner is. Dus je kan je afvragen of dit het soort persoon is waarvan je een lezing wilt krijgen…
  Een kant kiezen in dit conflict is misschien niet de juist weg maar zelf vond ik het verhaal van Miko Peled, zoon van een Israelische generaal, erg interessant. Kritisch tegenover het Zionisme maar, hopelijk, zonder verborgen agenda….
  https://www.youtube.com/watch?v=etXAm-OylQQ

 3. Wat een slechte docu. Partijdig en eenzijdig.
  Gek he? Dat Israëliers juichen als de vijand dood gaat?
  Als het aan de Palestijnen lag vermoorden ze alle mannen en kinderen, verkrachten en vermoorden de vrouwen. Hypocriet om een vinger naar Israel te wijzen zodra er onschuldige slachtoffers vallen. Overigens is het algemeen bekend dat Hamas zich verschuilt achter
  burgers. En de burgers steunen deze terroristische aanvallen.
  Als Hamas geen raketten afvuurt en de wapens neerlegt, dan stopt Israel ook.
  Tot slot: er zijn 22 Arabische staten en landen. Er is maar 1 joodse staat.
  Palestijnen kunnen toch bij hun moslimbroeders wonen? Maar waar moeten de Joden heen?

 4. Lieve Rob
  “Als het aan de Palestijnen lag vermoorden ze alle mannen en kinderen, verkrachten en vermoorden de vrouwen.”
  Iets met partijdig en éénzijdig..
  Vul zelf maar in.

 5. Partij kiezen is, mits je goed genoeg geïnformeerd bent (wat vooral inhoudt open te staan voor meningen uit beide kampen) nagenoeg onmogelijk. Aan beide kanten gebeuren verschrikkelijke dingen etc.
  Over de docu: zoals hierboven is gezegd, David Duke wordt in de beschrijving genoemd als “voormalig lid Huis van Afgevaardigden en PhD Geschiedenis” gevolgd door ‘bewijst’. Dit kan evengoed omgedraaid worden (en dat zou overwogen moeten worden) door “voormalig leider van de Ku Klux Klan, die heden ten dage streeft naar raciale segregatie met nazi-sympathieën en tevens fervent Holocaustontkenner”, gevolgd door ‘beweert’.
  Juist als er een duidelijke agenda met een duidelijke bewering in een documentaire zit moet er met zorg gekeken worden waar deze vandaan komt. En ik vind het dan redelijk kortzichtig om de onwetende kijker hem een autoriteitsstatus aan te doen praten.

 6. Je moet je wel realiseren dat de joden het gebied afgepakt hebben van de Palanstijnen. De Amerikaanse minister van buitenlandse zaken was na de 2e wereld oorlog tegen een stichting van een joodse staat omdat: “it is not there land”. De Amerikaanse president vond echter dat de joden recht hadden op een thuis vanwege “Hitlers madness” Zie docu: “The 50 Years War Israel And The Arabs Part 1” op tijd 17:40

  1. Je moet je beter gaan verdiepen in de geschiedenis en niet zomaar roeptoeteren. Als we toch gaan beginnen over: het was eerst hun land…
   De Joden woonden er al ver voor de Palestijnen. Het was de profeet Mohammed zelf die het beloofde land veroverde en alle Joden de keuze gaf. Moslim worden of kop eraf. Maar het gebied is van zoveel volkeren geweest. De eerste waren de Filisteinen. Laten we het gebied anders aan hun teruggeven? De Joden moeten ergens kunnen wonen klaar. Of zullen we ze uit Israël gooien? Of uitroeien? Komt op hetzelfde neer.

   1. Waarin moet ik mij beter gaan verdiepen? Licht dat eens toe dan.
    Ik begrijp waarom joden daar willen wonen (het beloofde land) en er naar emigreerden. Maar ze hebben wel Palestijnen uit hun huizen gejaagd en de rest is op de vlucht geslagen voor de joden. Volgens mij is dat een vrij juiste weergave van het verleden of mis ik hier iets? Het land was van de Palestijnen voordat de joden hun weg joegen. En dat de joden daar 2000 jaar geleden woonden lijkt me vrij irrelevant voor dit.
    En ik realiseer mij ook dat wat de joden deden niet de grootste misdaad tegen de mensheid was voor die tijd, een tijd van de 2e wereld oorlog en koloniën. En de joden zullen nu nergens anders gaan wonen, het gebied is nu van hun. Maar het gebied hebben ze afgepakt van de Palestijnen, ondanks dat het een kolonie van Engeland was.

    1. Waarom is het irrelevant dat de Joden daar 1500 (geen 2000, duidelijk weer niet in de geschiedenis verdiept). jaar geleden al woonden? Waarom kan je wel bepalen dat een tijdsbestek van 100 jaar er toe doet en 1500 niet? Het gaat er jou uiteindelijk toch om van wie het land oorspronkelijk was? Ooohh…. alleen als dat in het voordeel van de Palestijnen is !

     1. Omdat de joden die geemigreerd zijn naar Israel niet geboren zijn in dat gebied en hun ouders ook niet. Terwijl de verjaagde Palestijnen die nog leven kunnen aanwijzen waar hun huis was en anders kunnen hun kinderen dat. De geemigreerde joden kunnen niet aanwijzen waar hun voorouders uit hun bloedlijn woonden. Het zijn niet dezelfde Joden die toen der tijd weg gingen. Het enige wat ze hebben is een claim. Daarom is het irrelevant dat de Joden daar 1500 jaar geleden woonden.
      En mij gaat het om rechtvaardigheid, of dat in het voordeel uit pakt van de Palestijen of de Joden is voor mij niet van belang. Feit blijft dat de Joden het gebied afgepakt hebben!

     2. Laten we het vooral niet hebben over de duizenden Joden die zijn verjaagt van alle Arabische landen, Iran, Irak, Syrie, Algerije, Marokko etc. etc. Ook lekker rechtvaardig als je familie daar al je hele leven woont maar opeens als outcast wordt behandeld, Hele woongroepen verjaagt en uitgekotst…lege synagoges…laten we het weer over de zielige Palestijntjes hebben die oproepen tot haat en dood en hun kinderen indoctrineren met haat. Wanneer worden jullie stelletje linkse suffe Nederlanders wakker.

     3. “Ook lekker rechtvaardig als je familie daar al je hele leven woont maar opeens als outcast wordt behandeld, Hele woongroepen verjaagt en uitgekotst…” —-> Maar dat is toch ook precies wat de joden deden en doen in de westelijke jordaanoever! Laat het wel duidelijk zijn dat de oorzaak van het probleem in de geschiedenis ligt bij de Joden die het gebied van de Palestijnen hebben afgepakt.
      De oplossing voor de problemen in het heden liggen anders, aangezien de joden nu de sterkste en machtigste groepering zijn in dat gebied en niet weg zullen gaan. Het gebied wordt dus niet terug gegeven. De Palestijnen zullen zich ergens moeten aanpassen. Maar de oorzaak van de problemen ligt bij de Joden.
      “Wanneer worden jullie stelletje linkse suffe Nederlanders wakker.” —> Wat stel je voor?

     4. Ik stel voor dat de Palestijnen in 1 van de tientallen omliggende landen van hun zogenaamde broeders gaan wonen. Iets wat de Israëliers niet kunnen ivm etnische zuiveringen die dan weer gaan plaatsvinden. In plaats van terroristen te financieren kunnen die rijke oliestaten misschien een stuk land beschikbaar stellen. Oh trouwens, heb je een beetje het nieuws gelezen afgelopen weken? Palestijnen die random onschuldige burgers, en mensen van defensie neersteken? Jonge moslims die schoolbussen proberen in te komen om kinderen dood te steken? Kan je dalijk nog meer gaan klagen als Israel besluit de grenzen weer dicht te gooien en strenger te controleren.

     5. Tja, om eerlijk te zijn denk ik dat wat je voorstelt wel een van de betere oplossingen is. Als namelijk een kolonist iemands gebied bezet en de kolonist ontneemt het recht op een menswaardig bestaan dan is het begrijpbaar dat diegene vluchten, dus vluchtelingen worden. En dan zou het ook begrijpbaar zijn dat zij een nieuw, menswaardig leven opbouwen in het omringende land, iets waar zij recht op zouden hebben. Maar de omringende landen weigeren dit, omdat daarmee het land afpakken compleet zou zijn. Helaas dus geen realistische oplossing, wat aan de omringende moslim landen ligt.
      En wat de Palestijnen de afgelopen tijd doen komt voornamelijk doordat Israël hun het recht ontneemt op een menswaardig bestaan en hun gebied nog steeds afpakt. Ik zou het bijna een begrijpelijke reactie willen noemen. Israël werkt natuurlijk niet echt mee aan een oplossing zolang zij de Westelijke Jordaanoever blijven kolonialiseren en het de Palestijnen moeilijk blijft maken.

     6. Precies Frank, dank voor je kalme antwoorden. Mijn hart doet echt pijn met alle ontkenning van de bezetting en het vernietigen van een bevolking. Jij blijft kalm en redelijk. Vrede men.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *